reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pscółka - czyli na nic się nie nastawiam. O dziwo moja mama Ksawerego sadza, z oparciem, ale jednak. A mi się najbardziej podoba, jak Mlody z tej pozycji zobaczy swoje stopy:-) szaleństwo normalnie. :)

reklama
smile
anila

ja mam taką refleksję, że wykończeniówka nie na darmo nazywa się wykończeniówką... bo wykańcza inwestora:eek: na każdym polu:cool2:

anka mi sie wydaje, że takiego używanego szczeniaczka to można dla dziecka które już nie pcha wszystkiego do dzioba, dla roczniaka albo 1,5 roczniaka. Po mojej Gosi to uszy czasami były mokre

Nef -wyobrażam sobie ile pracy masz z tą wykończeniówką i ciągłą nerwówkę, ciągle coś na głowie. Pociesz się że to chwilowe, a później będziesz cieszyć się własnym domem.
anila - kurrrde, wszyscy chwalą zdjęcie na którym Mania siedzi, a ja go nie widzę. Gapa ze mnie czy co... W którym wątku jest ta foteczka. Wierzę na słowo, dziewczynom, że wygląda uroczo, ale chciałabym też zobaczyć

I jeszcze z innej beczki. Używacie nadal specjalnych dzieciowych płynów do mycia butelek, kubków itp. ?? Niedługo kończy mi się butelka i zastanawiam się, co powinnam zrobić

Ostatnia edycja:
help! Jak pisałam wcześniej po szczepieniu małej wyskoczyły czerwone plamki (cały tułów, od strefy pieluszkowej po szyję), ma jakby skrzypiący głos i jest marudna. Obserwuję ją, kontroluję temperaturę. Jak myślicie, powinnam poczekać, poobserwować, bo to pewnie reakcja na szczepienie, czy zgłosić się z tym do przychodni?
wiem, trudne pytanie:/

Hej. Nef życzę szybkiej wykonczwniowki;-) ja muszę poszperac na necie za tymi zabawkami bo Lenka juz starymi jest znudzona:sorry: u nas Lenka rwie sie do siadania ale sama jeszcze nie siedzi, czasem ja poloze wyżej na poduszkę i jest tak jakby trochę siadnieta ale widzę ze je to sprawia frajdę bo "siedzi " i ogląda ze mną tv:) hehe nr 1 to wawka non stop:eek: hehe i dopiero po tym idzie spac ;) my mamy łóżeczko u nas w pokoju bo innej możliwości nie ma ze względu na mieszkanie z rodzicami :crazy: Moze niedługo uda nam sie mieć własne "m" bo czesto gęsto mam dosyć :no: Zreszta wiecie o czym mówię :/ u nas pogoda taka se,słońce trochę wychodzi i chyba pójdziemy na spacerek a raczej napewno bo ostatnio wogole nie było spacerów i była z nią masakra marudowa a wczoraj po spacerze wieczorkiemszynko zasnela i było ok. Fel współczuje sytuacji z pracodawca twojego m:(( u nas tylko mąż pracuje ale ja chce tez is do pracy ale w grę wchodzi tylko nocka:/ niestety pieniądz to pieniądz :crazy:Ale litanie napisałam ..

iza - u nas spacerki niezależnie od pogody 2 lub 3 dziennie,inaczej chyba bym rady nie dała, bo tylko na specerkach chwila spokoju

wiosna - a jest taki objaw w skutkach ubocznych szczepionki?

Ja płynu NUK jeszcze używam, jakoś nie smakowałby mi chyba smoczek smakujący Ludwikiem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry