reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej :)
Nef- mnie tez wykańcza remont i psychicznie i fizycznie , tez miał potrwać chwilke trwa juz 9 miesiecy prawie....Najważniejsze ,że mieszkamy sami :) z chrzcinami nie fajnie wyszło,ale co mogłaś poradzić... też miałam mega obnizony nastrój..... eh ta pogoda;/
smile- Franuś super sobie radzi, wiec dlaczego miałoby być coś nie tak.... Pierwsza operacja poszła pomyślnie. Czytałam o hlhs troszke i dzieciaczki dobrze sobie radzą, operacje się udają. Dacie rade

wiosna- mohito, tez reklamowałam buty ale szpilki- jeden but popękał. Po długich perypetiach udało się...

olka- pokoik ładny :) My mamy niebiesko- biały ;p

Dzień dobry! Zalatany mam ten tydzień, ale lubię tak.Wczoraj zakupy, zakupy. Kupiłam mnóstwo niepotrzebnych rzeczy, hehe. W ulubionym lumpeksie zrobiliśmy furorę, bo Mlody w nosidle. Mama poprosiła, żebym pojechala z nią kupic buty (jako doradca), a że przy okazji w mieście, weszłam do lumpeksu po dresiki. I kupiłam, z 4 pary. :-)
Dzisiaj przyszły zabawki, świetne, w bardzo dobrym stanie. Polecam tą kobitkę, od ktorej kupowalam, ma tego jeszcze trochę, jak chcecie linka, piszcie. :P

Pscólka - nie potrafie sobi wyobrazić składania daszka od Twojego wózka. Jak? Masz jakieś foty? Poka!

Lenka - współczuję kolejnej przygody z lekarzem...

Olka - cudny pokoik, mi sie zawsze marzyły biale mebelki do dziecięcego pokoiku.

Wiosna - pisz, czy uznali reklamację. jestem ciekawa.

Z grubsza tak, nie da się tego na płasko złożyć. Póki Szymek leżący to ok, ale jak będzie siedział to będzie musiał się nieźle wychylić, żeby coś zobaczyć
DSCN2897.jpgDSCN2899.jpg

Załączniki

• DSCN2897.jpg
    DSCN2897.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 80
  • DSCN2899.jpg
    DSCN2899.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 66
o kurczę Pscółka jeszcze takich cudów nie widziałam. Wiedziałaś przed zakupem, że to tak się składa?
Pytam się bo ja też kupując wózek niby wiedziałam o tym, że nie ma opcji tyłem do kierunku jazdy.... a teraz by się przydało.

witam kobitki mam pytanki ile razy dajecie mleko waszym pociechom dziennie i jak sie zdarzy ze odmówi to co wtedy robicie? bo ja 4 razy próbuje a zdaza sie ze odmówi raz rano i tego ostaniniego wieczorem próbuje za godzine podac i dooopa i nie wiem czym zastapic zeby jakos nakłonic wczoraj np był taki dzien ze w ciagu dnia jadła tylko 4 razy :-(

reklama
Witajcie ;-)
Właśnie się dowiedziałam, że nasza rodzina się powiększyła. Mojego męża brata żona dzisiaj urodziła córeczkę Maję. Miała taki malutki brzuszek, a okazało się, że ma 4100 i 56cm. Cieszę się podwójnie, ponieważ i ja mam dzisiaj urodziny wiec w przyszłości będziemy razem świętować ;-) I nachodzą mnie teraz takie myśli, że to ja nie tak dawno byłam na Jej miejscu i cieszyłam się niesamowicie gdy Ola pojawiła się na świecie, a tymczasem dzisiaj mamy już 5 miesięcy... jak ten czas szybko biegnie, czasem myślę, że za szybko....

U nas niestety ciężkie dni i noce. Nie wiem czy to znowu zęby czy coś innego...
No nic lecę, bo Maruda właśnie się obudziła i pora na deser ;-)
Miłego popołudnia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry