Smile_
Antek, Franek i Staś
Zozolka - wspolczuje dnia. Oby jutrzejszy byl lepszy. Temperatura moze byc od placzu. Ja sie tak ostatnio nakrecilam przy Franki. Mialam wrazenie, ze jest goracy. Mial kolo 38. Po chwil juz 36,6 i 36,5.
Jejku wy nie znacie tych kaszek? Ja myslalam, ze one znane sa. W mniejszych sklepach raczej o nie trudno, ale w tesco itp stoja normalnie na polkach w takich kartonikach. Przy Antku mi zycie uratowaly, bo ja za bardzo nie chcialam podawac tych zwyklych kaszek, a on ich tez nie chcial jesc.
Mialam wydrukowac faktury z ostatnich 2 tygodni i zapakowac w koperty do wyslania. Nie zrobilam nic. Ide spac. Jutro bede zalowac.
Jejku wy nie znacie tych kaszek? Ja myslalam, ze one znane sa. W mniejszych sklepach raczej o nie trudno, ale w tesco itp stoja normalnie na polkach w takich kartonikach. Przy Antku mi zycie uratowaly, bo ja za bardzo nie chcialam podawac tych zwyklych kaszek, a on ich tez nie chcial jesc.
Mialam wydrukowac faktury z ostatnich 2 tygodni i zapakowac w koperty do wyslania. Nie zrobilam nic. Ide spac. Jutro bede zalowac.
). Pytam, bo może za dużo zmieniło się naraz i trzeba zrobić krok w tył, uspokoić i zrobić kolejne podejście za jakiś czas. A druga sprawa Ty musisz być spokojna, wiem, że łatwo mówić. Ja jak czuję, że tracę grunt pod nogami tj. cierpliwość do Małego, to mąż wkracza do akcji. Dzisiaj rano byłam wykończona po kolejnej nocy na cycu. Więc jak tylko M się obudził to dostał Małego, a ja poszłam w drzemkę. O dziwo udało mu się go uśpić i to bez cyca i mogłam pospać 3 godziny

Na kilka dni zrobię przerwę z mięskiem, bo ma bardziej suche łokcie i muszę sprawdzić czy to po tym.
przetrzymuje go aby zgłodniał ,ale jakoś niespecjalnie chce te nowości, już nie wiem co robic mam
Musi coś jeść, ja wracam na uczelnie i nie wiem co tp bedzie