Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wam fajnie...w krk chyba nie ma szpitala w którym byłoby to możliwe, ale tak jak u Dotkass M zobaczył małeńką od razu i był przeszczęśliwy

Notka- wpuścili męża na sale operacyjną u Ciebieale wam fajnie...w krk chyba nie ma szpitala w którym byłoby to możliwe, ale tak jak u Dotkass M zobaczył małeńką od razu i był przeszczęśliwy
![]()
Miałyście dziewczyny testy na HIV? ja nie miałam, ale widziałam że w Karcie ciąży jest rubryczka,
Jak czytam ile Wy płacicie za badanie to aż mi słabo,ja mam abonament w Lux Med,dopłacam jakieś grosze,resztę płaci firma,a zlecają wszystkie badania,te potrzebne i mniej potrzebne.Często zlecają USG,L4 bez problemu wystawiają.
![]()
...jeżeli chodzi o przedszkole, standard, najpierw (szczególnie w tym wieku) dziecko chodzi chętnie, aż w końcu może nastąpić kilkudniowy przełom, nie płacz i odprowadzając Małego uśmiechaj się, mówiąc mu, że przecież po niego wrócisz jak zawsze, dzieci wyczuwają nasz stres i bardziej się wtedy denerwują
, miałam i w pierwszej i w drugiej ciąży, poproś o skierowanie