Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
white_orchid ja dostalam dokładnie te same badania do wykonania :-) i w sumie, żeby było śmiesznie to mam ten sam problem z usg genetycznym, tzn. zastanawiam się czy w Medicover jest dobry specjalista, który wszystko wyparzy, bo póki co jestem tam zapisana na usg na 21 września, ale nie wiem, czy nie lepiej poszukać jakiegoś specjalisty od usg, żeby wszystko zostało wychwycone
white_orchid – tylko doczytaj czy tej doustnej luteiny nie trzyma się przez przypadek pod językiem, bo ja nie doczytałam i przez dwa miesiące ją łykałam
a to mój Ptasiek - nie wiem czy mi się uda wrzucićZobacz załącznik 497474
![]()
np ale coz, trzeba bedzie przezyc.
white_orchid- super, że wróciłaś zadowolona z wizyty a twoje wszelkie obawy zostały rozwiane :-) Co do usg to ci nie powiem trudno określić i różnie mówią, powiem Ci tak badanie genetyczne to głównie sprawdzenie przezierności karkowej tam nie ma jakiejś filozofii, bo muszą zmierzyć szerokość tego... ja bym chyba zrezygnowała z tego płatnego i poszła w 20 tyg na 4d, wtedy masz badane wszystkie narządy, przepływ krwi itd
white_orchid chodze do dr Hosiawy, na razie ok, chociaż ostatnio to normalnie biegała po gabinecie tyle rzeczy na raz było trzeba zrobić, generalnie na razie nie narzekam na nią, może poza tym, że lubi rozmawiać przez telefon w czasie konsultacji :|
a Ty do kogo chodzisz?
ja od kiedy dowiedziałam, się o ciąży, chociaż nie było żadnego zagrożenia, dostałam luteine pod językową 2x1 i rzeczywiście jest niedobra ;-), ginekolog powiedziała, że nie zaszkodzi a może pomóc ;-)