Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja właśnie biorę udział w licytacji spodenek ciążowych (używanych) na moim forum o psach (dogomania). Aktualnie 5zł są warte. Jest kilka par, ale większość ma za krótkie nogawki jak dla mnie. Jak ktoś ma konto na tym forum to mogę podesłać linka. Ja będę miała spodnie a jakiś piesio miskę jedzenia:-)
wiecie co, teraz tak zerknęłam i nie ma dwóch wątków zdjęciowych, tzn niby miał być zdjęciowy, ten "nasza waga i nasze brzuszki" czy coś takiego, ale tam żadnych zdjęć nie ma, więc jedno co zrobię to zmienię temat, na "nasza waga- rośniemy ", a ten zdjęciowy na "zdjęcia nasze i naszych brzuszków"
co do spania to teraz pobudka o 7 bo na 8 do przedszkola. Wieczór Filip zaraz po dobranocce idzie spać wiec nie ma źle.
W weekend śpi mi w dzień a w przedszkolu nie chce spać...a u nas leżakowanie obowiązkowe.
Dzisiaj mi pani mówi że chłopaki zaczynają Łobuzować..wiec jest nieźle...2 tydzień przedszkola heh ;-)
Dotkass ja też jestem za i może tak jak dziewczyny proponowały zmienić go na "prywatny" . Nie wiem, czy to oznacza, że będzie miał jakieś hasło? Ale w każdym razie chyba tak będzie najlepiej :-)
tiramissu, na wątek zamknięty wydaje mi się, że jeste jeszcze za wcześnie, za mało się znamy, jeszcze się wymieszamy, tzn niektóre przestaną pisać,ktoś nowy dojdzie, na chwilę obecną wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie...jeżeli chodzi o zdjęcia, proponuję wrzucać to na co się zgadzacie, nikt nie zmusza, by wrzucać coś czego nie chcecie, zresztą za kilka dni zawsze można usunąć to zdjęcie
mam do Was ogromną prośbę, żeby nie robić bałaganu w naszych wątkach, jeśli chcemy założyć jakiś nowy temat, zapytajmy czy reszta wyraża zgodę, czy jest potrzebny, może da radę podpiąć go pod jakiś inny- tak będzie nam łatwiej i będzie większy porządek