K
krolewnazmarcepana
Gość
mieszkam
od miesiąca
hehe 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

I dziewczynki duzo zdrowka dla was i waszych maluszkow, cieple mleczko, miod i vicwaporup i bedzie ok. Dbajcie o siebie
no nic w każdym razie tam są ciążóweczki ale tak jak już pisałam nie dla mnie takie ceny
może w stacjonarnych sklepach nie wszystkich mają linie dla ciążówek, u nas w Rybniku jest na stówę, także nie wiem. Usg genetyczne.. strasznie to drogie
ja na stówę będę miała z NFZu tak jak przy Fipie, ale nie wiem czy bym się skusiła prywatnie.. chyba nie, to się teraz takie modne zrobiło, ale w gruncie rzeczy jak ktoś nie ma/ nie miał problemów to chyba nie jest to takie konieczne.
...a kurtka jesienna też jeszcze dobra całe szczęście, nigdy nie kupuję Ami ciuszków na styk
:-) oby taka właśnie jesień była w tym roku 
my na zimę mamy kombinezon zeszłoroczny, jeszcze dobry, specjalnie kupowałam większy, żeby starczył na dwa sezony, aczkolwiek musze przymierzyć...a kurtka jesienna też jeszcze dobra całe szczęście, nigdy nie kupuję Ami ciuszków na styk
![]()
cytrusik uwielbiam "złota jesień", gdy słoneczko, powietrze już chłodniejsze, a na ziemi i na drzewach kolorowo:-) oby taka właśnie jesień była w tym roku
a ja własnie nie lubie kupowac za duzych ubran ;p jakoś mnie to razi, moze dlatemu ze moja mama tez tak kupowałam a mi wcale nie podobało sie chodzenie w za duzych ciuchach ^^
.