K
krolewnazmarcepana
Gość
mieszkam
od miesiąca
hehe 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I dziewczynki duzo zdrowka dla was i waszych maluszkow, cieple mleczko, miod i vicwaporup i bedzie ok. Dbajcie o siebie
no nic w każdym razie tam są ciążóweczki ale tak jak już pisałam nie dla mnie takie ceny
może w stacjonarnych sklepach nie wszystkich mają linie dla ciążówek, u nas w Rybniku jest na stówę, także nie wiem. Usg genetyczne.. strasznie to drogie
ja na stówę będę miała z NFZu tak jak przy Fipie, ale nie wiem czy bym się skusiła prywatnie.. chyba nie, to się teraz takie modne zrobiło, ale w gruncie rzeczy jak ktoś nie ma/ nie miał problemów to chyba nie jest to takie konieczne.
...a kurtka jesienna też jeszcze dobra całe szczęście, nigdy nie kupuję Ami ciuszków na styk
:-) oby taka właśnie jesień była w tym roku 
my na zimę mamy kombinezon zeszłoroczny, jeszcze dobry, specjalnie kupowałam większy, żeby starczył na dwa sezony, aczkolwiek musze przymierzyć...a kurtka jesienna też jeszcze dobra całe szczęście, nigdy nie kupuję Ami ciuszków na styk
![]()
cytrusik uwielbiam "złota jesień", gdy słoneczko, powietrze już chłodniejsze, a na ziemi i na drzewach kolorowo:-) oby taka właśnie jesień była w tym roku
a ja własnie nie lubie kupowac za duzych ubran ;p jakoś mnie to razi, moze dlatemu ze moja mama tez tak kupowałam a mi wcale nie podobało sie chodzenie w za duzych ciuchach ^^
.