Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dziewczeta
KIedy konczy sie I trymestr? Ja znalazlam ze koncowka 12 tygodnia. choc zawsze wydawalo mi sie ze chyba 14?
trymestr czyli 3 m-ce, więc koniec 12 tygodnia to koniec I trymestru :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczeta
KIedy konczy sie I trymestr? Ja znalazlam ze koncowka 12 tygodnia. choc zawsze wydawalo mi sie ze chyba 14?

teraz musisz o Nas dbać hihi życzę Ci dużo zapału do nowej funkcji!! mam pytanie czy na listę wpisujemy datę z USG czy OM u mnie jest 5 dni różnicy :/
u mnie w mieście większość jest młodych mam - małe miasteczko, marne możliwości, brak pracy, te które chcą się uczyć pouciekały a reszta została i pozakładała rodziny
a że mam dziewczynkę to teraz druga do kompletu z resztą tak bym nawet chyba wolała 
, to ma być dla nas, a że chciałabym żeby ładnie wyglądało to już takie moje zboczenie estetyczne ;-)
to jak my...w październiku minie nam 16 lat odkąd jesteśmy razem (fakt,że związek był bujny, ale jak tu mówić o zwiążku mając 16 lat
, rozchodziliśmy się, w między czasie sobie żyliśmy, próbowaliśmy, smakowaliśmy, a i tak nas do siebie ciągnęło i tak zostało...i powiem, że dobrze, bo przynajmniej jesteśmy siebie pewni
), a także w październiku minie nam 5 lat ślubu 

a z drugiej strony ciekawi mnie co wchodzi w zakres tego badania za 550 zł bo możliwe, ze tam jakąś krew, łożyko itp pobieraja.
Maja tez uwielbia przytulać, głaskać śpiewać do brzuszka

wiesz nasi znajomi też nie rozwodzili się 2 lata po ślubie, ale jakoś tak koło 30-tki właśnie, mając już dzieci, ale cóż ja uważam, że lepiej żeby się rozwodzili, niż dziecko miałoby patrzeć jak rodzice się nie nawidzą