Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nie chodze do tych polskich klinik szkoda mi im placic bo gdyby cos sie dzialo musza zrobic mi usg wczesniej normalnie w szpitaluw pierwszej ciazy
mialam maly wypadek (spadlam ze schodow) i zabadali mnie i zrobili usg w szpitalu
teraz nic sie nie dzieje ale gdybym miala jakies podejrzenia od razu bym poszla
u ciebie bardzo pozno robia usg w sumie nic dziwnego ze poszlas przynajmiej ci pomogli z krwiaczkiem
a dlaczego sie tak boisz? mialas juz jakies poronienie?

ja ci powiem skad sie to u ciebie wzielo z forum i czytania glupotNie mialam i to moja pierwsza ciaza...W sumie nigdy u mnie poronien nawet w rodzinie nie bylo...Powiem szczerze, ze odkad jestem na forum i widze ile poronien zdarza sie dziewczynom i jak ciezko utrzymac ciaze to nachodzi mnie jakis nieopisany lek, co jest przedziwne bo z natury jestem radosna, optymistyczna osoba....
U mnie w pracy jest tez dziewczyna, ktora juz ok 5 razy poronila pod rzad...ale ona ma jakies problemy z jajeczkowaniem chyba...
Widzisz, nawet sama nie wiem skad to sie u mnie wzielo![]()
Hej Dziewczyny. Poroniłam![]()