reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

lece zaraz po synka do przedszkle chyba rowerek mu wezme niech pojezdzi sobie:)

a ja mam ochote dzis na jakis makaron w sosie pomidorowym z mieskiem:) chyba zrobie na obiad:)
a wczoraj upieklam drozdzowki z serem :)) pyszzzzne!:))

reklama
eevciaa88 - to są badanie refundowane w ciąży, więc nie powinnaś nic płacić ja rozszyfrowałam tak jak dziewczyny :-) no i powodzenia z mężem

mamakruszynki - dziękuję powiem ci, że ja stram sie trzymać bo mój mąż strasznie się rozczula kiedy mała jest chora i jak ja się rozklejam to on się jeszcze bardziej stresuje.. myślałam, że z czasem trochę taka panika mija... ale nie ważne czy dziecko ma m-c, rok,. czy 3 nerwy są takie same... bo chyba nie ma nic gorszego niż patrzeć na cierpiące dziecko

ladies- zaczęłam stresować się tą sepsą, bo maja ma bakteryjne w nosku (zielony katar) i bakteryjne zapalenie jamy ustnej...bałam się, że może zaczęły jej te bakterie organizm cały atakować... fakt senna była ale sztywnego karku nie miała i światłowstrętu... ale mam przed chwilą dzwoniła, że gorączkę udało się zbić i Maja wstała w lepszym humorku.. ech kamień z serca!

Pchla_Szachrajka - tylko pozazdrościć, mi się wymioty nasiliły... dosłownie ze mnie chlusta... jak przy jakimś zatruciu i przestań kochana się denerwować, moja szwagierka przy 3 dzieci zero objawów i co ma 3 synów zdrowych.. ja przy pierwszej ciąży tylko spałam na brzuchu inaczej nie potrafiłam do czasu gdy brzuszek zaczął się powiększać musiałam się przestawić na boczne spanie...

ankzoc nie denerwuj sie, moj Bartus ma identycznie. Zielony katar, wysoka goraczka z tego co wiem to utrzymywac sie moze do 5dni i tzreba ja jak najszybciej zbijac zeby nie doszlo do zapalenia opon mozgowych. A do tego wymioty i to jest typowy objaw anginy, takze nie czekaj i idz z nia do lekarza bo powinna brac antybiotyk. Moj maly tez ma zapalenie jezyka, lekarz stwierdzil ze ma jezyk geograficzny bo bardzo czesto ma takie zapalenie i dala mu dodatkowo aphtin, nystatyne na 7dni i acidolac, tak tez moze sie dziac z powodu choroby u naszych angina albo z braku flory bakteryjnej. Takze spokojnie bedzie dobrze

Ja chyba też wyskoczę z domu. Wezmę psiaka na spacerek, u nas się chmurzy ale jeszcze nie pada, więc trzeba to wykorzystać :)

no to pyszny obiadek;) moze i ja zrobię;)Często nie mam weny na obiad jadąc z pracy mysle tylko o tym zeby coś zjeść na szybko ale także chce żeby moje dzieciatku zjadło cos porządnego!! może macie jakieś sprawdzone przepisy na obiadek pyszny zdrowy i szybki wrzucajcie na watek o jedzeniu który stworzyła Dorotka-która coś się dzisiaj nie odzywa;p a może ja cos przeoczyłam wyjechała?;d

no to pyszny obiadek;) moze i ja zrobię;)Często nie mam weny na obiad jadąc z pracy mysle tylko o tym zeby coś zjeść na szybko ale także chce żeby moje dzieciatku zjadło cos porządnego!! może macie jakieś sprawdzone przepisy na obiadek pyszny zdrowy i szybki wrzucajcie na watek o jedzeniu który stworzyła Dorotka-która coś się dzisiaj nie odzywa;p a może ja cos przeoczyłam wyjechała?;d
ja wrzucilam przepis na tortille:)) zrob sobie:) cos nowego i zdrowego:))
robie tez czesto makaron noodle..(taki jak jest w zupkach chinskich) z mieszanka warzywna chinska i dodaje kurczaczka do tego przepyszne!:))taka szybka chinszczyzna ale pozywna:)
kupuje makaron na produktach chinskich ale ten z zupek tez mozna uzyc:),uzylam ostatnio i bez roznicy:)
i zdrowe:))

Dorotka się miała pakować..ale gdzie to nie wiem..przeoczyłam :sorry:

u mnie dzisiaj pomidorowa i kluski z miesem.
zjadłam pomidorową i wydaje mi się zupełnie bez smaku ;-)
do klusek zrobię zaraz jeszcze kapuste zasmażaną bo mam ochotę, o!

ja mam jakiegoś dołka...te krwinkiw moczu mnie jakoś tak nastawiły...az sie boje isc jutro po reszte wyników badan.

rety dziewczyny wróciłam z zakupów i normalnie jestem wkurzona bo juz w domu sie okazało ze nie mam tortownicy ;/ tzn. mam ale same boki a dół sie gdzies zapodział ;[;[ wrrr i jutro bede musiała jechac tylko po tortownice specjalnie ;/

A mnie się coś źle zrobiło,okropnie mi niedobrze,powinnam coś zjeść,ale na samą myśl o jedzeniu mnie cofa.Wsadziłam małą do chodzika,i na razie grzeczna,a ja jak się ruszę to rzygną:no:bleeee

reklama
Do góry