reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
oj zawrzało na forum :baffled:

ja tam nie mam ochoty o czymś czytać to to omijam i tyle.
niestety takie czasy, że życie to nie tylko sielanka.

a i sa osoby które o swoich problemach chca pogadać i się zwierzyć. wtedy im lepiej.

no tyle ode mnie.

mam nadzieję że na forum będzie fajna atmosfera....bo o to chodzi :-)

miłego wieczorku dziewczyny!!

mamakruszynki - Gratulacje !!!!

Agusiaks - ja brałam DHA, ale od II trymestru. Organizm częściowo przekazuje go do płodu, a częściowo go magazynuje - do okresu karmienia..
DHA - kwas tłuszczowy Omega-3 a ciąża

Ja biorę Femibion i tam właśnie jest po 13tc 1 tabletka z witaminami i 2 z kwasem DHA.

Mamakruszynki - Gratuluje!! Lekarz wam już powiedział? U nas w 15tyg jeszcze się wahał i nie chciał potwierdzić. Dopiero w 21/22 tyg się dowiedzieliśmy na 100%.

Wy tutaj o pizzy, a mój mąż wczoraj wrócił z Rzeszowa - w aucie 3 duże torby po jedzeniu z McDonalda - myślałam, ze go zabije jak to zobaczyłam. Taka miałam ochotę :/

Ostatnia edycja:
Mamokruszynki-gratuluje parki:) kurcze mi tez sie marzy tylko dziewczynka na odwrót:)

O boze co ja bym dala za pizze i mc'donaldsa:) ale nie moge:((( czekam na rozmowe z dietetykiem dzis odwolali mi wizyte z medicovera i dopiero na 5 padziernika...

Smile- moj M pracuje na TAXI jedzi na nocki i jak wraca do domu to sobie kupuje Mc'donaldsa:wściekła/y:i tez znajduje papierki tylko w koszu:))))sciemniacz:-)a chudy jest jak patyk ma 190cm i wazy 80kg wcina wszystko:)

Ostatnia edycja:
reklama
po pierwsze, bo z tego całego zamieszania głupia zapomniałam aisak super wiadomość, czyli jednak
:-D rewelacja po prostu :)

mamakruszynki no czyli będzie komplet, tatuś pewnie wniebowzięty :-D

Wy tu o pizzy a ja pół michy sałatkowej frytek dziś zjadłam, one po prostu błagały 'zjedz mnie, i mnie, i mnie też zjedz', no to nie umiałam odmówić :laugh2:

Do góry