Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny spokojnie
ja w pierwszej ciąży byłam mało świadoma co się w ciąży dzieje i może stać.
Dzięki BB i pobycie na nim przed zajściem w drugą ciąże dowiedziałam się że ciąża to dar i to bardzo duży bo wiele dziewczyn ma z tym problem, drugie to że często dochodzi do poronień i jest to teraz dość powszechne a po 3 występują plamienia i krwawienia i że wcale nie oznacza to poronienia i dziecko może dalej się rozwijać. Dzięki temu wiedziałam co robić w piątek choć stres był ale tliła się nadzieja. Co do porodowych dance makabr to powiem Wam że te opowieści mnie nie przerażają tylko dają tą świadomość że różnie może się poród potoczyć i że nawet najgorsze przeżycia zostają pięknie osłodzone widokiem różowego bobaska. A że różnie może być na każdym etapie, że może się przytrafić nieszczęście na to już nie mamy wpływu choćbyśmy zrobiły wszystko co w naszej mocy tak niestety jest i trzeba przełknąć tą gorzką pigułę i wierzyć mocno że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do szczęśliwego rozwiązania.
Co do tego, że nie które dziewczyny odchodzą no cóż forum to nie stała grupa z której nie można się wypisać jednym pasuje drugim nie

mniam, a frytek to bym z majonezem zjadła, oj zjadłabym...qwa głodna się zrobiłam...zaraz idę sobie coś zrobić, ale coooo???
ale kilka dni temu sobie zrobiłam i niestety kiepsko się po nich czułam.
.
U mnie z dwóch zostało jedno dzidzi, ale podobno zdrowe
,i nie wiem właśnie czy ma jakieś niecne plany wobec mnie:-))