Hej Dziewczyny

U mnie dzis pochmurnie i kropi, na szczescie mam wolne
Co do luteiny, bardzo ciekawe...mnie zaczelo tez delikatnie mdlic wieczorami co wczesniej mi sie nie zdarzalo...TYle ze ja luteine mam w zelu dopochwowo wiec nie wiem czy ma taki sam wplyw, no ale pewnie tak...Ale mam lekkie mdlosci i nawet sie dziwilam ze tak pozno mi sie zaczely, a tutaj prosze jest winowajca
Chcialabym nawiazac jeszcze do
zdrowego stylu jedzenia-ktos kto lubie take-away niech nie czyta, bo tylko sie na mnie wkurzy

Ja w pewnym momencie zycia zaczelam bardzo o siebie dbac. Codziennie robilam joge, biegalam, zrezygnowalam z posiadania telewizora gdyz zlapalam sie na tym, ze siedze i ogladam cos, czego nie planowalam i nie chcialam. Tv nie mam juz 5 lat i nie zamierzam, i od ok 10 lat nie zjadlam niczego z fast foodów. Oczywiscie zaznaczam, rozumiem jesli ktos mowi ze raz na jakis czas nie zaszkodzi, itp. ze mozna, ze w ciazy czasami sie chce...Ja jednak uwazam inaczej..jedzenie w McD jest czysta chemia, bulki ktore jemy w hamburgerach sa produkowane pol roku wczesniej a kanapki nie psuja sie nawet przez pare lat..Nie chce wypisywac skladow, bo kto chce to znajdzie...i wiem rowniez ze chemia jest wszedzie wokol nas...ale swieze warzywa i owoce maja tyle wartosciowych skladnikow, ze cos pieknego

I am what I eat-znacie to powiedzenie? Ja dokladnie tak mysle...
Mam nadzieje, ze nie wyszlam na jakas szalona wariatke i wierze, ze ktos mysli podobnie jak ja i dobiera jedzenie i dba o siebie jak najbardziej w tym dzisiejszym, sztucznym swiecie sie da.
Oczywiscie nie potepiam nikogo, a raczej zachecam!
Marchewki w dlonie Kochane!