reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
Dotkass, Ella1 - ja was ubiję hello ja właśnie kończę pracę i czytanie o makaronach to ostatnia rzecz jaką chcę robić ok :growl: zaraz mi język do tyłka ucieknie, boshe ja tak uwielbiam makarony a mój mąż i córka to tylko ciągle mięcho i ziemniaki :crazy:

a ja mam 2 dni urlopu więc dziś rozpoczynam już weekend jupiiiii :-)

Ostatnia edycja:
JAK TO NIE JESTEŚMY SŁONICAMI?!:-)- to poczekajcie jeszcze parę miesięcy- gwarantuję, że z nadejściem wiosny każda będzie czuła się jak słonica bez względu czy startowała z rozmiarem 34 czy dużo więcej :-):-p

Mam nadzieje, ze tak jednak nie bedzie:) Moja mama przytyla w ciazy 9 kg, mam nadzieje ze to dziedziczne:cool:

JAK TO NIE JESTEŚMY SŁONICAMI?!:-)- to poczekajcie jeszcze parę miesięcy- gwarantuję, że z nadejściem wiosny każda będzie czuła się jak słonica bez względu czy startowała z rozmiarem 34 czy dużo więcej :-):-p

Mam nadzieje, ze tak jednak nie bedzie:) Moja mama przytyla w ciazy 9 kg, mam nadzieje ze to dziedziczne:cool:

ja przytyłam 5 kg a nie mogłam sie ruszac i schylać :D zdecydowanie byłam słonicą przed porodem haha :p na 4 piętro wychodziłam 15 minut :D

Ella, ja w pierwszej myłam okna, ale sobie dawkowałam tą "przyjemność", ogólnie ponoć jak się długo trzyma ręce w górze przy wieszaniu np firanek można zasłabnąć o odklejaniu łożyska nie słyszałam, przecież nie skaczę, tylko powoli wszystko robię, ważne by nie szaleć :tak:

ankzoc, a sobie samej nie możesz makaronu zrobić? ja tak robię, że im co innego, sobie robię na co mam ochotę :tak:

ja teraz też myłam juz okna, niedługo znowu sie będe zbierałą za mało przyjemne zajęcie, ale firanek bym nie wieszała

a jeśli chodzi o dwójkę dzieci to dacie radę , jak rodziłam drugiego to mój starszy miał 15 miesięcy i się da ogarnąć dwojkę i nie miałam nikogo do pomocy:tak:, a co do zazdrości to gorzej jest jak się ma 2 czy 3latka, nawet z 4 latkiem moze być problem,

Dzwoniłam do labo, IgG nadal 650 , IgM 3,35, dodatnie trochę ponad normę, bedę dzwonić do pani od toxo

Ella, dzieki kochana :-)moj synus wlasnie imiona wybiera dla dzidka :-D juz ma swoje typy!
acha i chce by dzidzis spal z nim w lozku.... a spi na pietrowym ;-)
czekam na faworki, zamowilam u Mamy :-D jak beda wracac z placu zabaw maja cukiernie odwiedzic :-)
jak nie mialam ochoty na slodkie to nie mialam.... chyba sie wlasnie ochota odnalazla ha ha
jutro mam wizyte u dietetyka

Ostatnia edycja:
lenka, to chyba zależy od dziecka i bardzo dużo od rodziców, nie od wieku, moja siostra ma trójkę i między każdym jest 3 lata różnicy, nie było żadnych objawów zazdrości, wręcz przeciwnie, ogromna pomoc...a jej kuzynka natomiast (tutaj odegrało dużo wychowanie dziecka), pierwsze było tak zazdrosne (a różnica 2 lata) od drugiego, że samochodzikami nawet potrafił rzucać w Małą ze złością, więc chyba nie ma reguły, ważne, by to pierwsze nie czuło się odtrącone a żeby czuło się potrzebne i ważne, nawet w takich codziennych obowiązkach jak np., podaj mi plieluszkę, idź sprawdź czy dzidziuś śpi, posiedź z nim chwilę, poprowadź wózek itp :tak:

lenka21,
a jakie masz widelki IgM?? jaki jest przedzial na wynikach?

wiesz ja tez mam bb wysoki poziom przeciwcial IgG, ale juz przed I ciaza mialam... teraz wyszedl jeszcze wiekszy, podobno lab zmienil odczynniki na bardziej czule i wyniki wychodza wyzsze ale tak ma byc
u mnie wprawdzie jest ujemny wynik IgM

Ostatnia edycja:
reklama
własnie tego nie wiem bo nie mam tych wyników tylko dzwoniłam do laboratorium, ale gin też dzwonił i powiedział że IgM jest nieznacznie ponad normę ale dokładnie nie wiem ile, fakt jest taki że jest dodatni

Do góry