eevciaa88
Fanka BB :)
Kruczka Tulę mocno!!!
Tak popatrzylam na Twoj suwaczek- ja tez zaczelam krwawic tydzien po swoim weselu
(w drugiej ciazy). Nie wiem w sumie czy to ma jakis zwiazek ale moze... Moja przyjaciolka co wyszla ze szpitala to znowu zaczynala krwawic, miala za soba kilka pobytow (niekrotkich) w szpitalu i wszystko dobrze sie skonczylo- ma dwie sliczne coreczki. Wiem ze jak juz widzimy krew to myslimy o najgorszym ale niepotrzebnie. Leki pomoga i bedzie dobrze 
Pchla_Szachrajka Powodzenia w zapinaniu wszystkiego na ostatni guzik
mamakruszynki Ja osobiscie polecam nasivin soft, mojej malej w szpitalu podawali i super podzialalo. Od tego czasu uzywam i chwale
. Mozna dawac maluszkom od urodzenia (starsza dostala po urodzeniu bo jej w nosku charczalo ;-)).
Ja musze po poludniu z dziewczynkami do lekarza isc bo obie zakatarzone i kaszla, nic to nie mija a juz z tydzien trwa :-(.
Tak popatrzylam na Twoj suwaczek- ja tez zaczelam krwawic tydzien po swoim weselu
(w drugiej ciazy). Nie wiem w sumie czy to ma jakis zwiazek ale moze... Moja przyjaciolka co wyszla ze szpitala to znowu zaczynala krwawic, miala za soba kilka pobytow (niekrotkich) w szpitalu i wszystko dobrze sie skonczylo- ma dwie sliczne coreczki. Wiem ze jak juz widzimy krew to myslimy o najgorszym ale niepotrzebnie. Leki pomoga i bedzie dobrze 
Pchla_Szachrajka Powodzenia w zapinaniu wszystkiego na ostatni guzik

mamakruszynki Ja osobiscie polecam nasivin soft, mojej malej w szpitalu podawali i super podzialalo. Od tego czasu uzywam i chwale
. Mozna dawac maluszkom od urodzenia (starsza dostala po urodzeniu bo jej w nosku charczalo ;-)).Ja musze po poludniu z dziewczynkami do lekarza isc bo obie zakatarzone i kaszla, nic to nie mija a juz z tydzien trwa :-(.
z tymi zdjęciami, tak pełno ich mamy, ale większość na kompie jakoś nie mogę sie zebrać i powybierać zdjęcia, by podrukować, a przydało by się