Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a i jeszcze zwozi nam rzeczy, które Jej się już nie przydadzą, a nam napewno (wg niej), mogłabym policzyć na palcach jednej ręki ile rzeczy dostaliśmy od niej nowych takich, które kupiła z myślą o nas 
No dobra to ja narzucę Wam temat do rozmowy i liczę na waszą pomoc, mam nadzieję, że zainteresujecie się tematem:
W przyszłym roku planujemy przeprowadzkę na większe 4 pokojowe mieszkanie... w zasadzie czy będzie to przed porodem czy po zależy tylko od nas.
Na początku chciałam wszystko załatwić przed narodzinami maluszka, przeprowadzkę, malowanie ścian, remont przedpokoju, wymiana drzwi itd ale teraz dopadły mnie wątpliwości czy nie lepiej jak urodzi się dzieckoMam gdzie mieszkać więc nie stoimy pod ścianą, ja lubię wszystkiego dopilnować ale zastanawiam się czy w m-cu marcu będę w stanie nad wszystkim zapanować! A ja lubię tak mieć zrobione po swojemu... a wiem, że w poprzedniej ciązy niby przez spokojne sprzątaniie mieszkania, dostałam skurczy i musiałam leżeć, nie wiem czy to nie zbyt wiele jak na kobietę ciężarną.... poza tym kasę na remont mamy a ja ciągle nie zdecydowana czy podłogi jasne chce czy ciemne jakie drzwi ech... mówię wam jakiś hardcor
Ogólnie zastanawiam się tez nad tym ,żeby dla dzieci zrobić sypialnię i oddzielnie pokój zabaw, ale czy to się spr... może poradźcie mi cos??????

tzn. jak tylko poszłam zmróżyć oko, to po 5 min podrzuciła mi Gośkę, niby po cichu, do spania i sama poszła się zdrzemnąć
a dziecko po 2 dniowym siedzeniu w foteliku, ani myslała spać i zaraz zaczęła drzeć mi się do ucha, a prosiłam teściową, żeby poszła z nią na spacer, bo mała wyspała się już w samochodzie.