Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no nie te całkiem bliskie 

, zgodzę się z Tobą, że jak się mieszka z rodzicami robi się za wygodnie i nie chce się tego zmieniać, nie lubię tylko ludzi, którzy mieszkając z rodzicami, teściami nie płacąc rachunków, co tu dużo ukrywać nie znają realiów życiowych ciągle się dziwią, że ktoś żyjący na własny już rachunek nie ma kasy np, żeby wyjść do kina...hello...muszę qwa kupić chleb, zapłacić rachunki itp, moja pensja nie idzie tylko na moje przyjemności i paliwo
, albo wyjść poprostu, bo dziecka nie ma z kim zostawić...
:-), jeśli mam Cię dopisać do listy wyślij mi prv z terminem porodu i płcią malucha jeśli już znasz 
a skarż, skarż, my chętnie poczytamyMam nadzieję, że nie będę się musiała Wam skarżyć![]()
;-)
obyś nie musiała, ale napewno chociaż raz się zdarzy ;-) Dotkass - i tak nie wytrzymaszale korzystaj z pobytu mamy.... jak to wczoraj powiedziała moja córka "życzenia miłego" cokolwiek to znaczy

no już nie wytrzymuję, zamiast coś ogarnąć w domu, to ja zaglądam tu, a jeszcze śniadania nie jadłam
kilka anegdotek z życia mojej córci: