reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ankzoc, oj tak, buzia się Jej nie zamyka, czasem nawet przez sen dyskusje przeprowadza :-D

zonqa, słoneczko już idzie w Twoim kierunku, u mnie też jakieś pół godziny temu było szaro, a teraz już się rozjaśnia, więc i do Ciebie niebawem powinno dojść :tak:, co prawda słoneczko wygląda zza chmurki, ale jest już jaśniej :tak:

reklama
Cześć Kobietki :-)
Kilka dni się nie odzywałam bo i samopoczucie marne a i nastrój do d... :baffled: W poniedziałek trzeci oblany egzamin na prawko( ja chyba beztalencie jestem w tym temacie) W każdym razie chociaż mało piszę podczytuję was regularnie i zawsze mi to poprawia humor...:-) Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko w ten koszmarnie zimny dzień brrr :-)

moncia, nie poddawaj się i zapisuj się na kolejny, po trzech praktycznych to chyba znów teoria, tak? czy coś się zmieniło? i tylko trzy razy znam osoby, które dopiero za 14 razem zdały, a praktycznie od dziecka za kierownicą wychowani a jeżdżą rewelacyjnie :sorry2:

Hej dziewczyny,

A ja mialam sen dzisiaj - ze urodzilam czworaczki i karmilam piersia :) he he, juz to widze ja i czworaczki, ale pamietam ze byly piekne. A w zeszlym tygodniu snilo mi sie ze bylam na polowkowym i lekarz potwierdzil dziewczynke - no ale z tym to jeszcze troche poczekam bo ide za 4 tygodnie dopiero :)

Moncia 110
- ja zdawalam jak mialam 17 lat - czyli 10 lat temu:szok: i zdalam za 6 razem, a teraz jezdze jak diabel!!!
Powodzenia i cierpliwosci :)

Dotkass , Dzięki śliczne i oczywiście nie odpuszczę, chociaż muszę przyznać że sporo nerwów mnie to kosztuje... :baffled:
Teorię zdaje się ponownie, kiedy od pierwszego egzaminu upłynie sześc miesięcy, natomiast po trzecim oblany egzaminie trzeba obowiązkowo dokupić pięć godzin jazdy, i dopiero po wyjeżdżeniu ich można zapisać się na kolejny egzamin.
Ewciu, dziekuje bardzo :-)

Hej,
nie odzywałam się kilka dni, bo jakoś nie jesienna chandra mnie dopadła :( Nawet nie staram się nadrobić zaległości w czytaniu, bo lecicie ładnie z koksem i pewnie zajęłoby mi to wieeele czasu :))
W Łodzi szaro, buro i ponuro :baffled: Ja ciągle walczę z przeziebieniem. Niby było już ok, a wczoraj trochę pobiegaąłm po mieście i znowu katar i ból gardła bleee
Jedynie dobry news to taki, że wczoraj miałam genetyczne i wszystko z dzieciaczkiem jest w porząsiu :) Kurde, tak się stresowałam tym badaniem, że pół nocy nie spałam i w ogóle miałam czarne myśli. Albo już nie pamiętam ale wydaje mi się, ze z Alą tak nie schizowałam :zawstydzona/y:
I w ogóle brzuszor mi strasznei wywaliło. Nie dopinam się w płaszczyku, więc muszę wychaczyć jakąś katanę na jesień i zimę. Kurde, szkoda mi kasy na nową, a na allegro trochę strach, ze nie wbiję się w rozmiar. Znowu na maraton po lompkach nie dam rady z gilami pod nosem. Ech ale dzisiaj smęcę :wściekła/y:

Tasiora - fajnie wiedziec, ze oprocz mnie ktos z Lodzi jest. ja jestem jedna noga w Lodzi, jedna w Warszawie, ale za rok raczej wracam do Lodzi. A jesli chodzi o pogode - w wawie od paru dni tak pizdzi ze wyciagnelam ciepla katane i ledwo sie dopinam, ale nie bede wydawac kasy na ciazowe kurtki - wezme cos pozycze od mamy :)

moncia, ja zdałam za 5 razem :zawstydzona/y: Także wiem ile stresu wiąże się z kolejnym podejściem :baffled: jak wkoncu zdałąm to nawet miałam zapał żeby jeździć, ale zanim się rozkręciłam to zaszłam w ciążę z Alą i obleciał mnie strach. No i tak do tej pory..... Moje dzikie wojaże autem to tylko do hipermarketu .... jakiś kilometr od domu ;-) r

Hej Dziewczyny,

U mnie tez zimno, szaro i buro:( Az sie nie chce wychodzic...brrr

Za to jaki piekny mialam sen...Snilo sie, ze juz Malenstwo bylo na swiecie i bylismy w parku na specerze, polozylismy sie na trawie i padaly na nas promyczki slonca i listki i tak sobie lezelismy....czulam sie taka spokojna w tym snie..

to bardzo dziwne bo moja ciaza byla nieplanowana i nigdy nie czulam zadnych instynktow macierzynskich, a teraz...chyba wszystko sie zmienia...to naprawde niesamowite:)

Calusy dla wszystkich, milego dnia;-)

reklama
Tasiora - fajnie wiedziec, ze oprocz mnie ktos z Lodzi jest. ja jestem jedna noga w Lodzi, jedna w Warszawie, ale za rok raczej wracam do Lodzi. A jesli chodzi o pogode - w wawie od paru dni tak pizdzi ze wyciagnelam ciepla katane i ledwo sie dopinam, ale nie bede wydawac kasy na ciazowe kurtki - wezme cos pozycze od mamy :)

Ewcia, to może jak już "szczęśliwie do dom powrócisz" to umówimy się na spacer z bejbikami :)
Fajnie, że masz mamcie przy kości, moja w chwili obecnej jest szczuplejsza ode mnie, więc lipa na całości :confused:

Do góry