reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2013

yoohoosek - ja szukałam dwutorowo lekarza, najpierw prywatnie, a potem kilka dziewczyn napisało, że ma fajnych z Luxmedu, akurat ja też mam tam abonament. niestety jak chciałam się w sierpniu zapisać do takiego o dobrych opiniach (dr Maj) to termin miał na połowę października!! A jak poszłam po skierowanie na badania do pierwszego lepszego, to był tak nieczuły, że się popłakałam. Dla niego cąża w 6 tygodniu to jeszcze nie ciąża, po co tak wcześnie badania, że książeczkę ciąży to każdy mógł sobie założyć, a jaki ja mam dowód że jestem w ciąży...i nie wytrzymałam. Tak więc ja już wolę płacić i nie stresować się.

reklama
mm83 --pozytywne myślenie, nic więcej się nie wydarzy ponad to, że przytyjesz, spuchną Ci nogi, nie zmieścisz się do swojego płaszczyka o mini nie wspominając:rofl2:nooo i na koniec poród, a potem nieprzespane noce, karmienie i pieluszki
tego Ci życzę, kciuki trzymam, będzie dobrze:-)

Karenka- postaraj sie podejśc do tego ja na spokojniej. Czekaj cierpliwie a wynika na pewno będą dobre

mm- współczuję tego co przeszłaś..tyle nerwów...krew w każdej postaci przyprawia ciężarną o "zawał"...teraz odpoczywaj w domu i uważaj na siebie

A ja nasmażyłamn kotletów na najbliższe dni i odpoczywam...no i sostąłam dziś przyszywaną ciocią bo przyjaciółka urodziła dziś synka w południe:-) Jutro może jak będzie miała siłę to ich owiedzę w szpitalu. Pół dnia jeszcze mdłości mnie męczyły ale teraz wreszcie ok.

Pozdrawiam Was ciepło.

Dorotka
- piesio Wam wyzdrowiał całkiem już?

Ella, to gratulacje dla przyjaciółki, widzę, że i Twojej przyjaciółce się synek urodził w tymm-cu (no cóż, nie mówiłam, że coś na rzeczy jest? jesteś moją drugą połówką ;-):-D)...a pies? zdrowy, aż za nadto, chodzi i non-stop prosi o jedzenie :eek:

ja tak na szybko , właśnie wróciłam, jestem przeszczęśliwa, żadnych leków brać nie muszę, toxo nie zagraża dziecku, prawdopodobnie tamtą ciążę straciłam przez toxo ale teraz moje dziecko jest bezpieczne:-D:-D:-D:-D

lenka no to fajnie, możesz być spokojna :-)

dziewczyny... wygrałam w carrefourze :-D co prawda nie 18tys na wycieczkę jak kruczka szczęściara jedna, ale mogę prawie tak samo zaszaleć, bo 1,50 rabat na margarynę Ramę :laugh2:

cytrusik, gratulacje...jupiii 11293259-wesoa--a-skoki-emotikony-w-powietrzu.jpg

reklama
mm, lenka cieszę się, że u Was już po strachu, ale odpoczywajcie dziewczyny i dbajcie o siebie, w sumie tak jak każda z nas powinna

cytrusik gratuluję wygranej :-D

Ja wróciłam z zajęć, zjadłam pyszny obiad połączony z kolacją, no i co? spać bym poszła a dziś przede mną długa noc nad inżynierką...

Także życzę Wam miłego wieczoru!

Do góry