Dotka, caluje Cie mocno, wszystko sie ulozy!! 
moj gin mowi ze zbyt duza ilosc fal usg wcale nie jest wskazana dla rozwijajacego sie dziecka, te fale wcale nie sa takie obojetne
mysle ze usg na kazdej wizycie bardzo uspokaja kobiete, ale osobiscie uwazam ze to przesada
ale kazda wybiera sobie takiego lekarza, ktory ja spokojnie przez ciaze przeprowadzi :-)
to tak jak z tymi witaminami....wszystko zalezy od gina, ja sie pytalam ostatnio dlaczego inni przepisuja preparaty z Wit A...skoro wiadomo ze niewskazane.... i to wlasnie tak jest ze jeden dostrzega problem, inny nie, jak w zyciu...
a skrocona szyjke lekarz potrafi dostrzec w badaniu ginekologicznym
cos mnie brzuch dzis pobolewa :-( a wczoraj wieczorak jakies krotkie klucia czulam w brzuchu i pochwie :-( i w nocy tez....dziwne takie, wczesniej nie mialam czegos takiego....

moj gin mowi ze zbyt duza ilosc fal usg wcale nie jest wskazana dla rozwijajacego sie dziecka, te fale wcale nie sa takie obojetne
mysle ze usg na kazdej wizycie bardzo uspokaja kobiete, ale osobiscie uwazam ze to przesada
ale kazda wybiera sobie takiego lekarza, ktory ja spokojnie przez ciaze przeprowadzi :-)
to tak jak z tymi witaminami....wszystko zalezy od gina, ja sie pytalam ostatnio dlaczego inni przepisuja preparaty z Wit A...skoro wiadomo ze niewskazane.... i to wlasnie tak jest ze jeden dostrzega problem, inny nie, jak w zyciu...
a skrocona szyjke lekarz potrafi dostrzec w badaniu ginekologicznym
cos mnie brzuch dzis pobolewa :-( a wczoraj wieczorak jakies krotkie klucia czulam w brzuchu i pochwie :-( i w nocy tez....dziwne takie, wczesniej nie mialam czegos takiego....
chora jestes??
nic mi się nie chce...
Dobrze że wczoraj udało mi się załatwić wszystko w tych urzędach, bo dziś nie dałabym rady... Ale co się wczoraj nastałam i nabiegałam to moje... Poszłam jeszcze do fryzjera( chociaż nie jestem zbyt zadowolona) i chciałam kupić sobie coś ładnego, ale nic mi się nie widziało, więc kupiłam tylko dwie pary leginsów, takich cieplejszych na zimę... Za to jak wróciłam do domu to padłam! 
Ja tam dwa razy dziennie wcieram kremy.
głaskałam... głaskam ile wlezie :-) i nic sie nie działo złego... a wbrew przeciwnie, podobno dziecko czuje i lubi dotyk dłoni;-)
póki co chodze na spacery spokojne ile mogę i na tym poprzestanę chyba...