reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny

My wczoraj po pracy trochę połazilismy w Ikea :-) oczywiście musiałam pooglądac dziecięce pokoiki ;-) wrócilismy późno a jeszcze trzeba było troche ogarnąć i połozyłam się też późno... i mój mężuś Kochany zamiast dać mi pospac to przed piątą figielków mu się zachciało i dziś pobudka była bardzo wczesna ale za to jaka przyjemna:-D:happy2:

Miłego dnia Kochaniutkie

reklama
królewna i inne dziewczyny, które już były w szpitalu - co pakować do takiej torby "na wszelki wypadek" do szpitala, nie na poród tylko teraz. Ubrania i podstawowe kosmetyki to wiadomo, jakie inne rzeczy Wam się przydały?

chustki nawilżane, bo jak nie można wstawać tylko na siku to sie przydają ..
no a oprócz to chyba nic :P klapki pod przysznic, no i na pewno coś do czytania ;O bo co robić cały dzien :P
ja miałam jeszcze swój koc i poduszke, mąż mi przywiózł bo w szpitalu mieli stare i niewygodne ;/ bleh
ja tam wole sobie naszykowac bo moj mąż znając zycie pogubiłby sie w tych kosmetykach i szamponach i czułby sie zagubiony nie wiedząc jakiej wielkości ręcznik potrzebuje hahahahhaha :P
a w pierwszej ciąży nie byłam do konca spakowana i co chwile musiał mi coś przywozić, nie mówiąc juz o tym ze przy tak długim czasie to nie wystarczyły mi dwie piżamy i jeszcze musiał latać po sklepach i kupowac a tamte zabierac do prania :P

Hej !
Mi się moja wizyta cała noc śniła.. ponoć sny czyta się na odwrót czyli będzie dziewczyna :-D Zobaczymy o 14!
Dotkas Mówiłam,że słonko poprawi humor! Dziękuje, dam znać jak po ;-)
Oliwka Jak taką miłą pobudkę miałaś to dzień od razu będzie lepszy ! :-)

A ja mam do Was pytanie.. mam wrażenie,że jak na ciążę to za mało tyję..spotkała się któraś z Was z czymś takim??

Miłego dnia!

aaaa, mi nie :-D ale powiem Ci, że moim znajomy, szczególnie tym, które mają chłopców przytyło się w ciąży bardzo mało i to tak naprawdę dopiero w III trymestrze, ale jak coś Cię niepokoi zapytaj o to lekarza :tak:

aaaa19; no ja wlasnie poki co nie utylam ani kg... a wrecz przeciwnie, powolutku gonie dopiero straty (w 1. trymestrze ubylo mi 6 kg, teraz jestem tylko 3 na minusie). Co tydzien ok 0,5kg nadrabiam, lekarz wczoraj mowil ze to jest ok :-)

Dotkas haha nie strasz mnie tym siusiakiem :-p zapytam się dzisiaj bo mam wrażenie, że chyba tylko mojemu biustowi przybyło kg :-p
teva Uff nie jestem sama! Ja teraz przez 3 tygodnie przytyłam 0,5 kg a już drugi tydzień nie mam wymiotów i powoli apetyt rośnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry