reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane

dot dobrze że chociaż na chwilę lepiej, oby potrwało ^^

słuchajcie!!! ważna rzecz z moich pobytów w szpitalu, niczego mi tak nie brakowało jak.... sztućców! byłam w 3 różnych szpitalach tu w okolicy i wszędzie trzeba było mieć swoje, jak się zapomni to kicha bo nawet masełko w kostce no trochę doopa trzeba pożyczać od innych nóż :-p

to jest racja z tym pakowaniem, ja też jestem tak jakby trochę spakowana.. prawda jest taka że nie daj boże coś wyskoczy, to się jest w takim amoku i panice że bieda myśli uspokoić na tyle żeby racjonalnie popakować co trza.. poza tym rzeczy lubią się nie znajdować wtedy kiedy muszą :-D

poza tym ja mam nauczkę, bo jak raz mąż miał mi dowieść bieliznę to takie fikuśne stringi powybierał że myślałam że go zastrzęlę :-D

miłego dnia, mykam z Młodym na kreatywną krainę malucha, do później

reklama
Cześć.

Ja tam nie wiem czy tyję, nie czuję tego po sobie, a nie mam tu wagi, ale wizyta we wtorek to się dowiem. No ale też mi się wydaję, że teraz lepiej mniej bo III trymestr pewnie nas zaskoczy i nas przybędzie znacznie.

Słyszałam, że dziś już śnieg w Polsce pada, u mnie na razie słońce, ale nadciągają chmury.... a przecież do 11 listopada zamawiałam słońce.

Ależ miałam okropną noc, nie wiem co to było bo teraz jest lepiej, ale strasznie bolał mnie jakby bok, a właściwie dół pleców i brzuch w tym samym miejscu. Budziłam się co chwilę, łzy mi same leciały z bólu,nie mogłam się poruszyć, a musiałam się podnieść, pochodzić na chwilę było lepiej, zasypiałam i do następnej pobudki, dopiero koło 4 udało mi się zasnąć i pospać do 7. Powiem Wam, że masakra, tym bardziej, że przestraszyłam się, że to mogą być nerki, bo mi badania moczu kiepsko wychodziły.

Hejka :-) Ależ sobie dziś pospałam,jak nigdy...;-) U mnie tez za oknem piękna pogoda, słoneczko i niebieskie niebo... I choć wiem ze to tylko złudzenie(termometr pokazuje 2c brr) to i tak humor jakby lepszy... :-) Zresztą dziś piątek, i będę miała całą rodzinkę w komplecie, więc trzeba się cieszyć... :-D

Dziewczynki wy się martwicie że za mało przytyłyście, a ja wręcz przeciwnie bo przybrało mi się już 8 kg i to naprawdę nie wiele jedząc(nie mam zupełnie apetytu) Tak wiec mój plan że przytyję tylko do 12 kg raczej obróci się wniwecz... :baffled: no cóż nie zawsze jest tak, jakby się chciało... :-)

Miłego dnia...

hej Dziewczyny, u mnie jak zwykle dobry humor, ja nie wiem mnie te skoki hormonalne i nastroje jakos omijaja...cera tz sie nie zmienia jedynie czasami cos na dekolcie lekko wyskoczy..

Wczoraj widzialam fajna kurtke zimowa w zarze, w formie ponczo mozna spokojnie nosic na zime-chyba kupie bo po cizy tez fajnie bedzie wygladac:))

Przyszly moje skarpeteczki z lamaze-pierwsza rzecz dla Mroweczki ale jeszcze nie odebralam z poczty...Nie moge sie doczekac:))))))

Kochane sciskam i caluje, przesylam pozytywne fluidki, bierzcie ile potrzebujecie:))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

moncia, to witaj w klubie, ja przytyłam już 6 kg a też nie jem dużo, tzn normalnie, a powiedziałabym nawet, że dużo mniej niż w ciąży z Ami a i tak przybieram, to u mnie chyba genetycznie uwarunkowane, że w ciąży się tyje i tyle :blink:

Ja dzisiaj też jakby lepszy humor od rana, chyba przez to słońce ;-)
Powiedzcie mi czy to możliwe żeby w pierwszej ciąży już poczuć jakieś ruchy. Dwa dni temu jak kichnęłam to poczułam takich pięć tupnięć a dzisiaj rano jakby trzepotanie skrzydeł motylków. Nie wiem czy to było to ale mam nadzieje że tak bo od razu lepiej się na duszy robi :-)

przypominam o liście do wątku zamkniętego, głosujących było 46, a na liście mam dopiero 18 osób, czekam na zgłaszanie się do końca dzisiejszego dnia, jutro będę chciała zgłosić do admina o załączenie nam wz i dodanie nas do listy :tak:

reklama
witam się i ja jesienno-zimowo!
Co prawda śniegu jeszcze nie ma ale wyglądając za okno ma się wrażanie, że lada chwila spadnie.Chandra jesienna także i mnie dopadła jest to chyba zaraźliwe;p I co do kłótni małżonków też się pojawiają i to często i to niekoniecznie przez moje hormony jak do tej pory nie zauważyłam żebym była nieznośna przed ciążą udawało mi się to znacznie częściej mam wrażenie jakoby to mój m przejął moje hormony;)przyjaciele??czasami się zastanawiam czy ja ich w ogóle kiedykolwiek miałam tak jak większość z Was odczuwam to i ja,że z momentem wkroczenia na inna ścieżkę życia(małżeństwo) przestaliśmy być atrakcyjni dla naszych znajomych!Ja jestem osobą bardzo towarzyską i przyzwyczajoną do miejskiego życia mój M niekoniecznie dlatego tez często spieramy się o to. Ja chciałabym wykorzystać ten czas jak najlepiej wiem, że jak urodzi sie maleństwo nie będę miała czasu na wyjścia.
Byłam w środę u lekarza i zapisałam się na kolejną wizytę do innego.Wkurzało mnie to, że inkasowała 100 a ja nic nie wiedziałam czy jest ok z dzieciątkiem niechętnie robiła usg zapisywała za każda wizyta 5 globulek po 100 zł ....mimo , że jak na razie nie miałam żadnej infekcji.
Cytrusik mam naturalne włosy jasny brąz, myślałam nad ombre balejaż robiłam nie raz i wiesz te odrosty...
Dorotka Słoneczko nie zachodź za chmurki;)Głowa do góry po każdej burzy wychodzi słońce!!
Notka-kupiłam sobie ten syrop ... strasznie bolał mnie po nim brzuch i miałam biegunkę ale efekt zamierzony uzyskałam!
Nef-Kochana wygląda mi to na jelitówkę, jeśli nie minie Ci biegunka zgłoś się do lekarza. Mi pomaga zawsze pita małymi łykami cola ro zgazowana.3maj sie;) i Wracaj do zdrowia.
Ypra- ja także mam problemy okropne z cerą na szczęście wszystko ukryte jest pod grzywką. Ja stosuje sudocrem tak jak Dotka wspomniała i maść cynkową ale jednak mi to nie pomaga. Zapisałam sie do dermatolog ale obawiam się ze nic nie pomoże to hormony i po ciąży sytuacja sie pewnie ustabilizuje.
Paulinka jak tam Twoja praca? Na jaki temat piszesz ja w czerwcu się obroniłam jakbym miała znowu przeżywać to samo.. maskara!! Pamiętaj musisz dbać o siebie więc nie siedź po nocach.A jaki masz temat?
wszystkie INNE KOBIETKI POZDRAWIAM!NIKT WAS TAK NIE ZROZUMIE JAK DRUGA KOBIETA.buziaki;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry