• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane,

Ami dziś w przedszkolu, ale tak nam się wszystkim nie chciało wstawać...

piszecie o chodzeniu za dzieciaczkami, ja chodzę za Ami odkąd skończyła 8 m-cy, poszła dokładnie w moje urodziny, dzień przed skończeniem 9-tego m-ca...wcześniej już próbowała od m-ca chodzić, ale nie wliczam tego, bo to były takie dwa, trzy kroki i tyłek, chociaż jako pierwszy krok mogę zaliczyć :tak: tutaj miała 8 m-cy i 3 dni 20090121 (7).jpg20090121 (8).jpg, chodziła ładnie, tak, że nawet w wózku jeździć nie chciała, a teraz na "stare lata" taki leniwiec się z niej zrobił, że marudzi strasznie czasem, że nogi bolą :-D

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie dzisiaj od rana ryk bo do przedszkola musieli wstac więc niewyspani , o 6.20 pobudka, niby wczoraj o 19.45 leżeli już w łóżkach a zasnęli po 21:wściekła/y:, i jednego i drugiego musiałam ubierać na śpiocha i do tego wyjącego, masakra, jeszcze do tego wyobraziłam sobie trzecie i :oo::growl:

spadam dom ogarnąć

buziaki

ja jem przy kompie :-p
a Twoja córunia szybko zaczęła śmigać, u mnie starszak miał skończone 13 tylko że jak już ruszył to od razu biegał, a młodszy miał 9 ale więcej czasu spędzał na czworakach , pod koniec 6 zaczął raczkować:happy2:

lenka ja też jem przy kompie, ale najpierw trzeba sobie zrobić hehehe...a Ami tak, ale u nas to genetyczne ;-)...ja zaczęłam chodzić mając 9-10 m-cy moja Mama miała 7 m-c :tak: powiem Ci, że Ami to wogóle szybka we wszystkim, głowy od urodzenia nie musiałam jej podtrzymywać, nie miała jeszcze m-ca jak leżąc na brzuchu podniosła ją sama :szok: 20080614 (1).jpg20080614 (2).jpg miała 4 m-ce jak zaczęła siadać, nie wspomnę o raczkowaniu czy stawaniu przy meblach, ja byłam w szoku

Ostatnia edycja:
a moja córa to zaczeła chodzic jak miała rok i tydzien :D

ja nadal zdycham :P jeszcze mnie kaszle jakbym miała płuca wypluc :P
ale spoko..

zaraz lecimy do lidla z Mają bo dzis są te instrumenty chyba :D to musimy kupić podstawke pod gitare dla mojego brata :D
ale własciwie to nie zaraz bo my dopiero wstałysmy i w piżamach chodzimy jeszcze :D

w sobote mi szwagierka oddała kilka rzeczy od Mai w tym moją piękną białą kurteczke rozmiar 56, jak ją zobaczyłam to sie popłakałam :D bhahaha :D śliczności :D

Dotkass to mala zdolniache masz :-)
a kiedy zaczela mowic?:)

mnie przeraza troche przypadek mojego meza, ktory zaczal mowic w wieku lat... 3:szok: podobno wczesniej nie mial nic ciekawego do powiedzenia, wiec milczal :-D
no wolalabym zeby moje dziecko jednak wczesniej przemowilo i nie wdalo sie w tatusia :-D

krolewna, zdrówka...ja jak oglądałam ubranka po Ami, żeby zobaczyć co mamy to serce zaczęło mi się rozklejać, że takie tycie cudowniusie jest :-)

white, wiesz co też szybko, musiałabym zerknąć w album, ale jest na górze i nie chce mi się śmigać, na pewno przed skończeniem roku, pierwsze słowo to jakoś mniej więcej na równi jak zaczęła chodzić...tak się cieszyłam, a teraz jak gada to czasem mam dość hehehee

Cześć dziewczyny,
Nie przejmujcie się bo i ja po wysłaniu męża do pracy i córek do szkoły oczywiście zasiadłam przy biurku...:tak: Chciałam jakieś fotki dodać, ale nie wiem jak się dodaje takie miniaturki, żeby można było otworzyć na większe? Więc jeśli to nie kłopot to poproszę o info... :-)

U mnie najstarsza córka zaczęła chodzić w wieku 9 miesięcy... :-)

Miłego poniedziałku dla wszystkich...

reklama
Dotkass to mala zdolniache masz :-)
a kiedy zaczela mowic?:)

mnie przeraza troche przypadek mojego meza, ktory zaczal mowic w wieku lat... 3:szok: podobno wczesniej nie mial nic ciekawego do powiedzenia, wiec milczal :-D
no wolalabym zeby moje dziecko jednak wczesniej przemowilo i nie wdalo sie w tatusia :-D

moja widzisz ile ma i nie mówi jeszcze, tzn. jakies mama baba tata, kici to powie ale nic wiecej, cóka koleżanki w wielku Mai mówi już od stycznia praktycznie
a syn kuzynki męża dopiero w czerwcu zaczynał mówić miał wtedy 3,5 roku :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry