• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pscolka, dzieki wielkie, zapisze sobie autorow i tytuly, ktore polecasz :-)
Macleana pamietam z domu rodzinnego, Brat byl fanem i milosnikiem ;-)
jak zdecydujesz sie na polskie kryminaly to polecam Zygmunta Miloszewskiego "Uwiklanie" - film kinowy na podstawie tej ksiazki nakrecili z Ostaszewska i Bukowskim i II czesc "Ziarno prawdy" bardzo mi sie podobaly

beti, ja tez Coelho lubie i mam prawie wszystkie jego ksiazki, dostalam od meza

moncia110, to pewnie Jezycjade M.Musierowicz masz w malym paluszku? :-D

pscolka, wczoraj w Tv pokazywali robota, ktory pracuje z dziecmi autystycznymi i obserwuja ze dzieciaki robia ogromne postepy, maja go wprowadzic do wszystkich szkol w UK

reklama
Ania z Zielonego Wzgórza najlepsza moja książka z dzieciństwa. Nie licząc Chłopców w Placu Broni. To były pierwsze takie poważne książki jakie czytałam i dlatego je tak pamiętam. Anie z Zielonego Wzgórza mogłabym też oglądać w TV non stop. Ostatnio w niedzielę leciała :tak::tak: to byłam cała happy

beti Chłopcy z Placu Broni...super, Dzieci z Bulerbyn uwielbiałam...a Medaliony pochłonęłam w moment, zawsze kręciły mnie książki oparte na faktach :zawstydzona/y:

Nie mogę się doczekać jak będę czytała mojemu maleństwu bajki na dobranoc :-D

Jak chcecie sobie poprawić humory to proponuję włączyć TVN a tam u Drzyzgi o zespołach Disco Polo :szok: Natomiast nie wiem czy wytrzymam do końca odcinka bo ten rodzaj muzyki mnie strasznie irytuje

reklama
Notka, no więc mamy podobny gust, co do autorek :-) i z mamą Dorotki jeszcze... :-D
Beti, ja oglądałam pierwszą część a teraz w niedziele zapomniałam buuu :-(

A tak poważnie, to fajnie że że zostaje w nas coś z nastolatek i z tamtych pięknych czasów... :-)

No nic uciekam na to zebranie:baffled: ale pewnie zajrzę jeszcze wieczorkiem...

miłego popołudnia brzucholki... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry