• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To ja jestem chyba jedną z nielicznych które nie lubią książek Coelho :no:
nie tylko ty.... ;-)
mamakruszynki, super ze sie juz nie martwisz, dlatego ja wole nie kupowac takich rzeczy, zeby sie nie denerwowac ;-)
slyszalam tez duzo zlych opinii o monitorach oddechu ktore sa coraz czesciej kupowane przez rodzicow.... czego ja nie polecam ;-)

a wogole zmieniajac temat chcialam powiedziec ze mam mega ochote na rzodkiewke i pomidory :szok: oczywiscie pochlaniajac je musze je solic za kazdym kesem ;-)
minio wlasnie wiezie mi 1,5 kg pomidorkow i 2 peczki rzodkieweczki :-D

dziewczyny z Krakowa, jesli ktoras z Was jest zainteresowana bezplatnym usg w ramach warsztatow prowadzonych przez dr Wiechecia to mozna sie zglaszac na 16 i 17 listopada :)
ja sie wlasnie zapisalam na piatek na 10.30 - moze jak juz tak beda sie uczyc na moim dzieciu to i plec zobacza :-)

tu nr pod ktory nalezy dzwonic https://www.facebook.com/malopolskieusg

jak tak patrze na plan warsztatow (http://www.malopolskieusg.pl/kursy-2012.html) to widze, ze trafie na czesc teoretyczna dot. Technika i podstawy badania serca płodu w Color Doppler, PW Doppler i M – mode w II i III trymestrze ciąży - faaajnie ;) przebadaja dokladnie dzieciowi serduszko ;)
w dodatku to bedzie duzy obraz na rzutniku na scianie zeby wszyscy widzieli. maz musi wykombinowac zeby isc pozniej do pracy - bedzie mial kino :-D

Ostatnia edycja:
a wogole zmieniajac temat chcialam powiedziec ze mam mega ochote na rzodkiewke i pomidory :szok: oczywiscie pochlaniajac je musze je solic za kazdym kesem ;-)
minio wlasnie wiezie mi 1,5 kg pomidorkow i 2 peczki rzodkieweczki :-D

to masz fajne zdrowe zachcianki, tę sól się wytnie hihi
a mnie znowu na słodkie.
Drożdżówki, ciastka i looody!! :-)
no i bardzo lubię też jogurty!

Za Coelho nie przepadam. Nie mogę się zupełnie wciagnąć w jego ksiażki. Próbowałam niejednokrotnie.
Ja coś w stylu Sparks, Cobem, Griffin.
Uwielbiam czytać :-)

ja dzisiaj robiłam porządki w ciuchach i powiem szczerze że prawie cała dniówka mi zeszła. Ale mam z głowy na jakiś czas :-)
mamakruszynki dobrze że się uspokoiłaś i wszystko jest OK

dziewczyny z Krakowa, jesli ktoras z Was jest zainteresowana bezplatnym usg w ramach warsztatow prowadzonych przez dr Wiechecia to mozna sie zglaszac na 16 i 17 listopada :)
ja sie wlasnie zapisalam na piatek na 10.30 - moze jak juz tak beda sie uczyc na moim dzieciu to i plec zobacza :-)

tu nr pod ktory nalezy dzwonic https://www.facebook.com/malopolskieusg

jak tak patrze na plan warsztatow (Planowane Kursy - Małopolskie Warsztaty Ultrasonografii w Położnictwie i Ginekologii) to widze, ze trafie na czesc teoretyczna dot. Technika i podstawy badania serca płodu w Color Doppler, PW Doppler i M – mode w II i III trymestrze ciąży - faaajnie ;) przebadaja dokladnie dzieciowi serduszko ;)
w dodatku to bedzie duzy obraz na rzutniku na scianie zeby wszyscy widzieli. maz musi wykombinowac zeby isc pozniej do pracy - bedzie mial kino :-D

Ja też idę- juz nasza koleżanka krakowainka tu tydzień temu o tym pisała i zadzwoniłam i się zapisałam, ale jeszcze maja zadzwonić do mnie z godziną na którą mam przyjść ;-)

Ja też idę- juz nasza koleżanka krakowainka tu tydzień temu o tym pisała i zadzwoniłam i się zapisałam, ale jeszcze maja zadzwonić do mnie z godziną na którą mam przyjść ;-)

oo to nawet nie widzialam :zawstydzona/y: tzn. widzialam ogloszenie na te pierwsze warsztaty listopadowe, ale jeszcze sie wtedy nie lapalam z tygodniami ciazy :-p a teraz wlasnie wrzucili znow ogloszenie na fejsa na warsztaty w ten weekend, wiec szybciorem zadzwonilam i mnie zapisali na konkretna godzine. to pewnie lada chwila i Tobie dadza cynk o ktorej przyjsc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry