• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
super, że już coraz większe się wszystkie robimy i że ta ciąża już jest coraz dalej :) Tak bardzo już się nie mogę doczekać rozwiązania, już chcę poprzytulać to maleństwo :tak:

reklama
ja juz chce zeby był kwiecień :D
w ogóle święta wypadają zaraz pod koniec marca i ja juz przewidziałam, zezaczne rodzić wtedy własnie a w szpitalu będą pustki, nikogo na dyżurze nie bedzie :D haah:-D

jeszcze ten wozek musze sprzedać, choć ktoś go tam licytuje ale dałam za wysoką cene :P bo jak patrzylismy na używane to firmowe znane wózki za taką sprzedają :P
juz w przedpokoju nawet stoi nasz fotelik bo mi szwagierka oddała :-D
łóżeczko ustawione, jeszcze brakuje mi materaca ;p

Witajcie mamusie :-)

Notka - no to znalazł twój synuś patent przez pępek :-D:-D

Dotkass - moja Maja też co zobaczy w reklamie to mamusiu napiszemy list :-p muszę zacząć na prawdę zapisywać, bo jak siądziemy do tego listu to pewnie połowa wyleci z głowy. jeśli chodzi o gry sims to też uwielbiałam w to grać... budowałam basen a póżniej mąż szedł się kąpać a ja usuwała drabinki :-D i tak się szybko dorabiałam. Jak wcześniej mieliśmy ps2 to uwielbiałam grać w medal of honr

Pianka - :-D no to mąż wyjaśnił córci

krolewnazmarcepana - ja też uwielbiałam simsy ;-) Jeśli chodzi o zabawki z biedronki to faktycznie mają nie drogie a naprawdę super, Maja też ma sporo kiedyś kupiliśmy jej pudło drewnianych klocków do tej pory się nimi bawi. Moja Maja od 6 m.ż wstaje o 6 rano... ja wracałam do pracy, musieliśmy ją wozić do teściów a teraz do przedszkola

Ale najstarsza córeczka mówi że on poprostu uwielbia spać i ze ma to po niej i tatusiu...:-D i tak przemawia do brzuszka "śpij kochany juniorku, ile wlezie, bo później już Ci nie dadzą..." ;-):-D
super córcia ;-)

myszka_1405 - już pisałam ci wcześniej, że ja sama na początku tego roku stałam przed tą decyzja ps3 czy xobx... powiem tak faktycznie są różne rodzaje xbox głównie to zależy od pamięci wewnętrznej tego czy posiada kinect ten sensor ruchowy czy ma dodatkowe gry w zestawie i np pady! Więc tak jeśli chodzi o samą konsolę na zwykłe gry na pada to jest to bez różnicy, ale jeśli myślisz już o czujnikach ruchu to w xobx ma kinect tzw kamerkę która skanuje całe twoje ciało i nie musisz mieć mat, pasów, czujników ruchu itd, porostu swobodnie stoisz i grasz natomiast ps3 ma tzw czujniki move które trzymasz w rece i są one tylko do kier którymi korzystasz rękoma jak:tenis, strzelanie to tai przykład jeśli chodzi o np tance to musisz dokupić elementy z czujnikami...mam nadzieję, że wyjaśniłam ci w miarę zrozumiale :-) jak coś to pytaj

white_orchid - fajnie, że masz taką możliwość :-) życzę powodzenia

zonqa - oprócz magnezu bierz nospę powinna pomóc

ypra - wiesz moja miała takie epizody że nie spała, później znowu wracała do tego, teraz w przedszkolu to wesz siła grupy ;-)... mam nadzieję, że synusiowi się unormuje, chyba że ma taki organizm ze faktycznie nie będzie potrzebował snu. Ja wiedziałam, że Majka potrzebuje bo po południu to miała kryzys i była nie do wytrzymania i wieczorem szybko padała spać

Nef - macie taką lalkę reborn

lenka21* - powodzenia :-)

Krakowianki oglądacie dzień dobry tvn

oj tez sie nie moge doczekac dzidziusia :-) ale najpierw musze "gniazdko uwic" ;-) oby wszystko poszlo po mojej mysli :-D
co do rzodkiewki to troche z nia przesadzilam wczoraj, pochlonelam caly peczek i w nocy sie meczylam z bolem brzucha :zawstydzona/y: no ale tak to jest jak sie zachlannosc zalacza :-)
a i poprawa u nas juz chyba na stale, mala bez biegunki, bez goraczki, tylko z lekkim kaszelkiem, ale i to do opanowania :-D uf... :-)

hej dziewczyny...
tak tu Was poczytuje i może już czas żebym do Was dołączyła:)
Dotkass dopiszesz mnie do listy?:) termin porodu 26.04.2013 - i będzie Majka:)

niby termin mam na 26.04 - ale do tej daty pewnie nie dotrwam... ja mam wadę macicy mam macicę jednorożną i mój lekarz uważa że urodzę wcześniej... dlatego oby do skonczonego 37 tygodnia czyli do 9 kawietnia:)

a tak ogólnie to wczoraj mialam wizytę wszystko ok, i nawet serduszka posłuchaliśmy i waliło jak szalone 145/min, a i jeśli chodzi o usg połowkowe - ostatnio się zastanawiałam kiedy je robić i lekarz kazał mi je zrobić mniej więcej w okolicach jak będę konczyć 21 tydzien... uważa że wtedy najlepiej wszystko można sprawdzić... dlatego zapisalam się na 17 grudnia to będzie skonczone 20 tygodni i 6 dni...ale to jeszcze tyle czasu 5 tygodni... jak ja dotrwam:(

mm83 witaj wsrod nas:))))

lenka powodzenia, ja trzymam moooocno kciuki, na pewno bedzie dobrze:)))

Dziewczyny ja po wczorajszej jodze, czuje sie bosko....Zaczely mi sie problemy z dolnym odcinkiem kregoslupa i wlasnie wczoraj robilismy na nie cwiczenia-rewelacja;) Polecam wiec kazemu:)

Moje usg w piatek-3 dni...Jesli tym razem mi odwolaja to przysiegam ze wlamie sie do gainetu i sama zrobie to usg, tak jak w czyims snie:)

Nie wierze, ze juz praie koncze 19 tydzien :baffled:

krolewna Ty chyba podobnie terminowo jak ja...najlepsze, że mi termin przypada dokładnie w święta, bo wg USG na 31 marca, a wg moich wyliczeń 2 kwietnia :-D trochę mnie to przeraża, nie powiem :sorry2:

mm, jasne już dopisuję :-)

a ja już od jakiegoś czasu muszę spać na trzech poduszkach, znó zgaga nie daje mi żyć w nocy :wściekła/y:

reklama
hey dziewczyny:)
zagladam po weekendzie i tyle stroooon zapisanych:))u nas wszystko ok
wczoraj dzidzius mi chyba jakos niefajnie sie ulozyl bo nie moglam sie ruszyc tak mnie prawa strona brzucha bolala
myslalam ze zwariuje.. naawet glebszy oddech sprawial mi niesamowity bol..
przedwczoraj tak samo.. lezalam sobie w lozku i az pisnelam tak mnie cos zabolalo...
ja juz nie moge doiczekac sie swiat i wczoraj juz kupilismy synkowi prezent na gwiazdke..:)) takze mam to z glowy juz:)

myszka super ze u was lepiej!! i coreczka ma sie lepiej
mm83
witaj!!!
krolewnazmarcepana ja tez jestem ciekawa czy w swieta bedziemy juz w 4 czy jeszcze nie.. wypadaja pod koniec marca wiec wszystko mozliwe..:)
zonqa to napewno dzidzius:) mi tez tak ''twardnieje'' brzuch wtedy sie dziudzius rozpycha..:) i dziwnie to odczuwam
i zaboli tak ze ruszyc sie nie moge...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry