Witajcie mamusie :-)
Notka - no to znalazł twój synuś patent przez pępek

Dotkass - moja Maja też co zobaczy w reklamie to mamusiu napiszemy list

muszę zacząć na prawdę zapisywać, bo jak siądziemy do tego listu to pewnie połowa wyleci z głowy. jeśli chodzi o gry sims to też uwielbiałam w to grać... budowałam basen a póżniej mąż szedł się kąpać a ja usuwała drabinki

i tak się szybko dorabiałam. Jak wcześniej mieliśmy ps2 to uwielbiałam grać w medal of honr
Pianka -

no to mąż wyjaśnił córci
krolewnazmarcepana - ja też uwielbiałam simsy ;-) Jeśli chodzi o zabawki z biedronki to faktycznie mają nie drogie a naprawdę super, Maja też ma sporo kiedyś kupiliśmy jej pudło drewnianych klocków do tej pory się nimi bawi. Moja Maja od 6 m.ż wstaje o 6 rano... ja wracałam do pracy, musieliśmy ją wozić do teściów a teraz do przedszkola
Ale najstarsza córeczka mówi że on poprostu uwielbia spać i ze ma to po niej i tatusiu...

i tak przemawia do brzuszka "śpij kochany juniorku, ile wlezie, bo później już Ci nie dadzą..." ;-)
super córcia ;-)
myszka_1405 - już pisałam ci wcześniej, że ja sama na początku tego roku stałam przed tą decyzja ps3 czy xobx... powiem tak faktycznie są różne rodzaje xbox głównie to zależy od pamięci wewnętrznej tego czy posiada kinect ten sensor ruchowy czy ma dodatkowe gry w zestawie i np pady! Więc tak jeśli chodzi o samą konsolę na zwykłe gry na pada to jest to bez różnicy, ale jeśli myślisz już o czujnikach ruchu to w xobx ma kinect tzw kamerkę która skanuje całe twoje ciało i nie musisz mieć mat, pasów, czujników ruchu itd, porostu swobodnie stoisz i grasz natomiast ps3 ma tzw czujniki move które trzymasz w rece i są one tylko do kier którymi korzystasz rękoma jak:tenis, strzelanie to tai przykład jeśli chodzi o np tance to musisz dokupić elementy z czujnikami...mam nadzieję, że wyjaśniłam ci w miarę zrozumiale :-) jak coś to pytaj
white_orchid - fajnie, że masz taką możliwość :-) życzę powodzenia
zonqa - oprócz magnezu bierz nospę powinna pomóc
ypra - wiesz moja miała takie epizody że nie spała, później znowu wracała do tego, teraz w przedszkolu to wesz siła grupy ;-)... mam nadzieję, że synusiowi się unormuje, chyba że ma taki organizm ze faktycznie nie będzie potrzebował snu. Ja wiedziałam, że Majka potrzebuje bo po południu to miała kryzys i była nie do wytrzymania i wieczorem szybko padała spać
Nef - macie taką lalkę reborn
lenka21* - powodzenia :-)
Krakowianki oglądacie dzień dobry tvn