Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehehe, ja robiłam wszystko, więcej sexu, mycie okien, spacery a i tak przyszła na świat terminowo prawie, bo na 19 maja miałam termin a Ami urodziła się 18 maja o 21:56ehh znając życie to jak dotrwam do 39 tygodnia to będe łaziła po schodach zeby szybciej urodzic hahahah![]()
nie zapomne tego łażenia z Mającały szpital zwiedziłam
![]()

u nas zawsze każde dziecko rodziło się z jakiejś okazji: ja urodziłam się w urodziny Dziadka, siostra cioteczna dzień po imieninach Babci, Ami dzień po imieninach mojego chrzestnego (brata mojej Mamy)...zobaczymy jak będzi terazWiecie, a ja bym chciala rodzic w Swieta...jest spokoj, szpital nie jest taki glosny...teraz jak bylamw szpitalu na wszystkich swietych rodzila jedna dziewczyna i wszyscy sie nia opiekowali..
ja mam termin na 9 kwietnia a 11 moja mama ma urodzinyCiekawe....moze 2 dni malenstwo zaczeka?
![]()
:-)
mi się wydaje, że na boże narodzenie byłoby gorzej;-)hehehe, ja robiłam wszystko, więcej sexu, mycie okien, spacery a i tak przyszła na świat terminowo prawie, bo na 19 maja miałam termin a Ami urodziła się 18 maja o 21:56
;-)

więc chyba przyjdzi emi znów męczyć się pół roku na bokach i plecach...a ja tak kocham spac na brzuchu
Niemniej jak się gdzies dowiesz o czymś innym za free to ja też jestem zainteresonana;-)