Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wisz co nawet nie miałam zamiaru kupować gotowych meblikrolewna z doświadczenia wiem, że lepiej zamawiać meble kuchenne na wymiar w firmach, powiem Ci, że nas wyszło tyle samo co w IKEA, w gorszej opcji, na dodatek, nic nie robiłam, bo przyjechali wymierzyli, potem przyjechali zamontowali, wraz ze sprzętem, nic nie chodzi, wszystko jest co do milimetra...siostra kupowała w IKEA kuchnie i po kilku m-cach już narzekali, bo tu im odstaje, tu coś chodzi, blat wogóle zapomnij![]()
a dużą macie kuchnię? my mamy 10 metrów samą kuchnię, a z jadalnią 25 metrów, meble pełen połysk, różne unowocześnienia typu cargo, samozamykające się szuflady (tzw wyciszacze czy jakoś tak), systemy jedne z droższych i 12 tyś daliśmy 2 lata temuwisz co nawet nie miałam zamiaru kupować gotowych mebli
my meble musimy miec na wymiar robione i chce sama wybrac wszystko wiec tylko takie wchodzą w grea nam wyszło ze będzie 10 tys kosztować