Dotkasku, bomba :-) my tez mamy kuchnie 10m otwarta na jadalnie i salon
rzeczywiscie nie duzo zaplaciliscie za calosc, az zdziwiona jestem, ze tylko tyle
my tez planowalismy na wymiar gdzies robic, wiec namiary jak najbardziej sie przydadza :-)
a swoja droga to ja uwielbiam Ikea
za pomysly, za dobre materialy, za urode, za cene, za roznorodnosc, i meble i dodatki, pasuja mi :-)
yoohoosek, fajnie z kopniakami :-) mnie moj kopnal w niedziele a wczoraj i dzis juz duzo lzej, czuje ze cos sie przelewa ale nie jest to tak wyrazne jak ten kopniak z niedzieli
rzeczywiscie nie duzo zaplaciliscie za calosc, az zdziwiona jestem, ze tylko tyle
my tez planowalismy na wymiar gdzies robic, wiec namiary jak najbardziej sie przydadza :-)
a swoja droga to ja uwielbiam Ikea
za pomysly, za dobre materialy, za urode, za cene, za roznorodnosc, i meble i dodatki, pasuja mi :-)yoohoosek, fajnie z kopniakami :-) mnie moj kopnal w niedziele a wczoraj i dzis juz duzo lzej, czuje ze cos sie przelewa ale nie jest to tak wyrazne jak ten kopniak z niedzieli

ech a ja dopiero wróciłam...na dodatek poszłam z Mają do sklepu bo obiecałam jej masło orzechowe, oczywiście wziełam je ale ona mamo ja chcę nieść i ta mi marudziła, że dałam jej w rączki 100 razy powtarzając uważaj, trzymaj, bo pobiijesz i co tadaaaaaaa przed samą kasą wypada jej z ręki i pobiła 
- oj to nie dla mnie- jak tak ciężko myśleć to mogę dopiero PO KAWIE a nie jak ją robię