• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny

ja po sobocie nie mogę do siebie dość. Brzuch mi co jakiś czas twardnieje na dodatek z prawej strony potrafi mnie bardzo zakuć że zginam się w pół. Na razie staram się jak najwięcej leżeć i pije magnez. W następną środę mam wizytę i się dopytam o te bóle i twardnienie brzucha. W ogóle czasami zdarza mi się czuć wielką gulę twardą a to na środku, lub z prawej lub lewej strony bóli mnie przy tym i muszę pomasować by znikła.

Ta ciąża jest zupełnie inna i póki co więcej trosk przysparza.

Zmykam do łóżka o ile łobuz pójdzie grzecznie spać ale póki co się nie zapowiada:cool:

Pozdrawiam Was cieplutko i myślę o Was

reklama
wiesz co ja tez tak mam ale jak za dlugo siedze w pozycji 90 stopni lub mniej, jak bardziej lezaco siedzie to jest lepiej, co do tego twardnienia i tych gulek to wg mnie to jest rozpychajaca sie dzidzia ;-) tez mam wizyte (sroda) i tez sie podpytam ;-)
na razie nie martw sie :-)

Krzyś zaczął chodzić dosyć szybko, już od 9 m-ca, ale tak porządnie to chodził mając 11 m-cy. Gorzej u niego z mówieniem. Skubany wszystko rozumie, ale wystarczy mu słowo "nie" i palec wskazujący do komunikacji.

Atakują choróbska, dużo zdrówka życzę!

mamakruszynki gratuluję brzuszka :-) Planujemy zakupić żywą choinkę,
bombki będą różne, ale w zasięgu ręku plastikowe.

ankzoc a czy u córki bywały etapy, że przestawała sypiać a potem znów nie było z tym problemu? Ja się łudzę, że mu minie i będzie jednak spał wciągu dnia.

oliwka gratuluję kopniaczków, notka również gratulacje :-)

Objadłam się obiadem, a jeszcze na kolację miałam ochotę. Kanapki z łososiem. Teraz mam za swoje i cierpię...

cos tam was nadgoniłam... i efekt taki, że pognałam Mka do sklepu po ananasa w puszce, bo mi smaka narobilyście:-D

na pewno wykorzystam pomysł na mikołaja - kalendarz adwentowy, bo zaczęłam mojej młodej dawać troche słodyczy i czekoladki lubi:tak:

co z innymi prezentami - nie mam pojecia, ale rodzina mka duża i boję się, że znowu nas zawalą zabawkami, którymi dziecko i tak pobowi się przez 1-2 dni i w kąt, a ja już nie mam miejsca, ciągle sie o coś potykam.

Wolałabym jeden drogi prezent, mam upatrzoną hiszpańską lalkę z długimi wlosami do czesania, ale czy będą się chcieli zrzucić? Pewnie ta lalka i tak wyszłaby taniej niż pojedyncze prezenty.:dry:
Mamy juz dzidziusia, to często ludzie mylą go z żywym dzieckiem. Gosia go uwielbia.

white: kurcze fajnie ze robią usg, ale nie będzie mi sie chciało tłuc komunikacją tam ;/ a w piątek mąż musi isc do pracy bo teraz cały tydzien nie byl i dziecie nie ma z kim zostac :(;/ a w sobote jade na zakupy :P
ehh co tam :P miałam usg tydzien temu ;p;p

my dopiero wstałysmy :D

wiecie co nasi sąsiedzi mają 2 letnie bliźniaki, jak mój mąż wstaje po 6 do pracy to słychać jak te dzieci sie juz drą!! :szok: masakra normalnie.. a moja Maja śpi do 8.30 hahaha :P

a krakowianki nie wiecie czy jakieś targi dla mam i dzieci teraz będą ?? bo wiem ze są na wiosne a moze w zimie tez coś robia ?? czasem mozna fajne rzeczy wygrać, kupić lub dostać :D

witajcie ;-)
wreszcie postęp, dzisiaj w metrze pierwszy raz ktoś ustąpił mi miejsca :-) nie wiem czemu od razu miałam łzy w oczach:sorry2: tak mnie to chyba wzruszyło.

reklama
witam wtorkowo,

dziś Ami w domu, chciałabym coś zrobić w domu, mam nadzieję, że mi się to uda :dry:

myszka, mnie wczoraj wieczorem jak już w łózku leżałam naszło mnie na twarożek z rzodkiewką, ogórkiem śiwerzym i szczypiorkiem, ale nie mam :-(muszę R poprosić, żeby kupił ;-)

zonqa kochana, dużo sił życzę :tak:

lenka, mocno zaciakm kciuki :-)

Kruczka, kochana, czyli już oficjalnie jesteś uprzywilejowana- gratuluję :-)

a mi się już prześcieradło, koszulka w której śpię odciska na brzuszku w nocy...no i już nie mogę spać pół na pół na brzuchu i lewym boku, bo nasz Skarb mnie zaczyna kopać, mało Jej/ Mu to pasuje ;-):-D

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry