Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mi zadna strona nie dziala zwiazana z tą fundacją, nic nie moge sprawdzic :-(
wszystkie ciężarówki się logują 
z jednej strony to dobrze, sporo osób znam w szpitalu i wiem że podczas porodu z Mają jak i po nim miałam dobrą opiekę, więc nie wybrzydzam... ale jest mnóstwo osób, które narzekają na nasz szpital wolą rodzić 30 km od naszej miejscowości
wklejone są linki, przejżysz sobie na spokojnieto zdajcie rajecja, bo ja w pracy![]()

wkleiłam linka na wątku o szpitalach, tam będzie nam łatwiej go odnaleźćJest pierwsza internetowa baza porodówek, w której są opinie rodzących www.rodzicpoludzku.pl
Ponoć opinie są wiarygodne, patrzyłam i jest info, odnośnie mojej miejscowości, że szpital nie dostarczył dokumentacji
edit: teraz podali stronę www.gdzierodzic.info nie wiem, czy to, to samo co podałam wcześniej)

dokładniewłaśnie podali, że strona działa, ale jest chwilowe przeciążenie serwerawszystkie ciężarówki się logują
![]()

ciesz się kochana teraz taki piękny przedświateczny okres;-)
, ale ciorąc pod uwagę to, że termin wypada mi na święta to pewnie Mama będzie u nas :-)
. Nawt nie chciała z dziećmi usiąść do stolika.