Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Moje dzidzi też już rozrabia, nawet na siedząco już je czuję. Ja zwolenniczką ciast/ciastek nie jestem, jak dają u rodziny to się skuszę, ale sama to nigdy nie upiekę i nie brakuje mi tego. Dla dzidzi chiałabym się nauczyć robić naleśniki;-), bo też nie robiłam. Generalnie unikam połączenia mąka, mleko/śmietana, cukier i unikam soli. Ja dzisiaj zrobiłam barszczyk czerwony czysty, żeby było śmieszniej na kawałku kabanosa drobiowego, bo nie miałam innego mięska i smak super
. A na drugie zapiekanka z kaszy jaglanej (w celu podwyższenia żelaza ;-)) z mięsem mielonym i pieczarkami. Następnym razem muszę dodać do farszu pęczek natki, bo dla mnie za mało smaku było, ale o dziwo M smakowało:-)

ankzoc - faceci to duże dzieciaki co
Siostra (mama autystyka) podesłała mi poniższe do przeczytania - to odnośnie połączenia między lekami (także przyjmowanyi w ciąży), czy szczepionkami a autyzmem. Wiem, że nie wszystkie w to wierzycie i nikogo nie chcę przekonywać, czy straszyć, myślę jednak, że przeczytać informacyjnie warto.
Odtruwanie homeopatyczne - dr Tinus Smits (cz. 1)
Odtruwanie homeopatyczne - dr Tinus Smits (cz. 2)