Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja miałam spokój przez dłuższy czas, dopiero teraz znów pierwsi szczególnie z rana dają się we znaki...nie zamartwiaj się na zapasCześć dziewczyny,
mam takie pytanko czy nadal utrzymuje się wam napięcie w piersiach? Ja jak do tej pory miałam obolałe a sutki to już koniec świata i nagle nictrochę się martwię bo ruchów jeszcze nie czuje. Skąd ja mam wiedzieć, że jest wszystko ok?!:-(

tak wychodzi chłopak, a kiedy będziecie wiedzieć???Widzisz Dotkass straszna panikara jestem.
Liczyłam według twojej metody i jak nic będzie chłopak!
Ja 25 M26 w chwili poczęcia.
Casting na imię trwa..........! ;-)
ja mam co drugi dzień w tym tygodniu taki, mam już dość poważnie, chętnie bym przespała do porodu, albo lepszych czasów :-( w zależności co nastąpiło, by wcześniej ...a co do metody, podaj mi wiek swój i ojca dziecka w dniu poczęcia (zgodnie z miesiącami), tzn, jeśli poczęcie w lipcu, a któreś z Was urodziny ma po lipcu to wiek wg m-cy nie rocznikaDorotko ja miałam taki prawie cały zeszły tydzień. Ehh to był dramat.
głowa do góry i oby było lepiej :-)
a jaką masz metodę do obliczania płci??

oj chętnie, jakby się tak dało :-(