• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny,
mam takie pytanko czy nadal utrzymuje się wam napięcie w piersiach? Ja jak do tej pory miałam obolałe a sutki to już koniec świata i nagle nic :( trochę się martwię bo ruchów jeszcze nie czuje. Skąd ja mam wiedzieć, że jest wszystko ok?!:-(

reklama
Cześć dziewczyny,
mam takie pytanko czy nadal utrzymuje się wam napięcie w piersiach? Ja jak do tej pory miałam obolałe a sutki to już koniec świata i nagle nic :( trochę się martwię bo ruchów jeszcze nie czuje. Skąd ja mam wiedzieć, że jest wszystko ok?!:-(
ja miałam spokój przez dłuższy czas, dopiero teraz znów pierwsi szczególnie z rana dają się we znaki...nie zamartwiaj się na zapas :tak:

dziewczynki proszę Was, jeśli nic złego się nie dzieje, nie doszukujcie się problemów w tym, że nic Wam nie dolega ;-):-)

Dorotko ja miałam taki prawie cały zeszły tydzień. Ehh to był dramat.
głowa do góry i oby było lepiej :-)

a jaką masz metodę do obliczania płci??

Kruczka gratulacje :-D

my dzisiaj idziemy na imieniny do szwagierki....będzię wyżera hehehe.
Moja teściowa piecze pyszne ciasta i już sie doczekać nie mogę :-D:tak:

Miłego dnia

Witam, ja oczywiście miałam coś zrobić ale siedzę i czytam :-p
Dotkas To pewnie przez tą pogodę bo jest okropnie!!
aisak Dobrze,że nic Ci się nie stało..mi też jakiś czas temu zrobiło się słabo na szczęście byłam z mamą!
mamakruszynki Gratuluję pierwszych ruchów. :tak:
Kruczka No i masz swojego wyczekanego siusiaka, gratulacje ;-)
Nef Jak byłam mała to ja zawsze mniejszymi lubiłam się opiekować. To dobrze, że Gosia coraz lepiej się odnajduje w przedszkolu :tak:

Wszystkim mamuśkom życzę udanego weekendu ;-)

Widzisz Dotkass straszna panikara jestem.
Liczyłam według twojej metody i jak nic będzie chłopak!
Ja 25 M26 w chwili poczęcia.
Casting na imię trwa..........! ;-)
tak wychodzi chłopak, a kiedy będziecie wiedzieć???

Dorotko ja miałam taki prawie cały zeszły tydzień. Ehh to był dramat.
głowa do góry i oby było lepiej :-)

a jaką masz metodę do obliczania płci??
ja mam co drugi dzień w tym tygodniu taki, mam już dość poważnie, chętnie bym przespała do porodu, albo lepszych czasów :-( w zależności co nastąpiło, by wcześniej ...a co do metody, podaj mi wiek swój i ojca dziecka w dniu poczęcia (zgodnie z miesiącami), tzn, jeśli poczęcie w lipcu, a któreś z Was urodziny ma po lipcu to wiek wg m-cy nie rocznika :tak:

Dotka no właśnie co to za humorek :unsure: ale powiem Wam, że do tej chwili miałam zaj....y humor ale mąż wpadł po pracy tylko na obiad i dalej poleciał załatwiać sprawy i wróci dopiero wieczorkiem... i zaś sama cały dzień :oo2: no cóż ale to w interesach, a kaska potrzebna :-p

reklama
hej :) widze ze nie miałam duzo do nadrabiania :P

ja tylko na chwile więc nie odpisuje szczegółowo

mamakruszynki: gratulacje ruchów :P
moja Lena to juz taka tancera jest ze szok :D silna babka z niej :D:D

wróciłam z zakupów z kurtką i kilkoma bluzkami :D takze jest ok :P

dzis mamy gości także ja juz lece :)
miłego weekendu :)!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć