• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to ja się pochwalę, że moja Gosia dzisiaj pieknie jadła w przedszkolu, a nadwrazliwa matka już włosy z głowy rwała:-D ale chyba moja agitacja coś pomogła, bo tak samo mówiłam jej, żeby sama podeszła do dziewczynki Emilki, podała jej część itd. i co mi mówi przedszkolanka? Że właśnie się odwazyła do dzieci, ale interesuje ją tylko Emilka, przytula ją, chodzą sobie za rączkę, tylko koło niej chce siedzieć na stołówce. I była dzisiaj w przedszkolu pani psycholog, która stwierdziła, ze Gosia ma bardzo silny instynkt opiekuńczy. Bo ona się tą emilką opiekuje :tak:

Byłam też u gina i wsio ok.

A z moich ciągotek żywieniowych - boczek na parze, taki ciepły, mniam

kruczka gratuluje siusiaka:-D

aisak oj bidulko, ja tak kiedyś osłabłam w sklepie i usiadłam między ciuchami na podłodze i nikt się mną nie zainteresował z obsługi sklepu (HM) chyba lepiej w takiej sytuacji pójść gdzieś w widoczne miejsce

reklama
witam sobotnio,

mój w pracy do 14:00, czekam na niego i jedziemy na zakupy, w lodówce puściutko :sorry:

Nef, i super, że Gosia zaczęła jeść...ogromne brawa dla Gosiuni 38884brawo.gif

Ella, nie przejmuj się...mam nadzieję, że mężuś szybko oswoi się z myślą, że będzie miał 3 kobietki w domu :tak:

miłego dnia

Cześć brzuchatki:-)

Mój też w pracy a ja biorę się za porządki, a później zakupy na obiadek i do garów;-)
Jutro jedziemy na obiad do męża dziadków koło Wrocka także niedziela rodzinna:-)

Witam sie i ja :happy:
Syn mój zrobił śniadanko, a mąż wziął się za porządki i myje okna :szok: chyba czyta w moich myslach, bo myślałam aby umyć w poniedziałek jak się porozchodzą wszyscy do szkoły i pracy. Obiad mam na dziś wymyslony, tylko zakupy mi zostały, ale to czekam na męża, bo jedziemy razem. Miłej sobotki :-)

Wpadłam i ja się przywitać:-)

Widzę, że wszyscy szykują się do rodzinnych weekendów- my też. Sobotnie śniadanko zjedzone a niedługo ma wpaść kuzynka z dziećmi na kawę więc teraz porządki i ogarnianie domu...Jutro może3 teściowa,..no nic..udanej soboty Wam wszystkim życzę:tak:

Dzień dobry sobotnio i jak widać rodzinnie.

My to wstyd się przyznać pół godziny temu z łóżka się zwlekliśmy, P. miał wczoraj wychodny wieczór więc odsypiał, a ja tak sobie z nim leżakowałam, mała w brzuchu się kręciła i nie wiem kiedy zleciał mi ten czas od 8.

Życzę miłej, rodzinnej soboty

Witajcie

ja juz wszystko porobiłam , no jeszcze muszę murzynka dokończyć i się będę lenić, tylko chodzą za mną skrzydełka na kolacje, tylko nie wiem czy ktoś pojedzie do miasta, zaraz mi język ucieknie

pozdrawiam

Dziewczyny żeby Was nadgonić to musiałabym siedzieć i nic innego nie robić.
Muszę się pochwalić że czuję ruchy,i to na pewno jest to:-) My w weekend się nigdzie nie wybieramy,bo szanowny mąż przyjechał wczoraj służbowym samochodem do domu.A tak mi się marzyły zakupy ubraniowe:no: No nic,idę ogarnąć obiadek,a Wam życzę miłego weekendu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry