• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja dziś na obiad zrobiłam pomidorówkę a na późne drugie rośnie już ciasto na pizze:-)

Ale to chyba nie mój dzień- do zupy na śmierć zapomniałam o cukinii (jak robię zupę-krem zawsze daję, bo zagęszcza a smak neutralny) więc taka cieniuchna wyszła, a jak robiłam ciasto to prawie rozbiłam litrową butelkę z oliwą i tak się tym przestraszyłam, że aż się poryczałam w kuchni...... Ehhh taka głupia rzecz a tak potrafi mnie z równowagi wytrącić.:zawstydzona/y:

reklama
yoohoosek, a myślałam, że to tylko mi tak wszystko z rąk leci...a okazuje się, że sama nie jestem ;-)...super dzięki za podpowiedź co do cukinii...pomidorówki-krem jeszcze nie robiłam, ale jak mówisz, że z cukinią taka dobra to zrobię :-)

Dotkass ja zawsze daję, bo wtedy zupa jest gęsta i kremowa (ja nie zagęszczam nigdy mąką) a do pomidorowej koniecznie obierz ze skórki (do pozostałych nie obieram) bo później kolor będzie nie taki jak powinien ;-)

Dotkass ja zawsze daję, bo wtedy zupa jest gęsta i kremowa (ja nie zagęszczam nigdy mąką) a do pomidorowej koniecznie obierz ze skórki (do pozostałych nie obieram) bo później kolor będzie nie taki jak powinien ;-)
ja nigdy niczym pomidorówki nie zagęszczałam, zawsze robiłam zwykła zupę i później dawałam masę makaronu, kiedyś zresztą pisałam, że ja lubię makaron z pomidorówką, a nie pomidorówkę z makaronem, ale opcja zupy krem do mnie przemawia, bo uwielbiam kremy :-p

a moj synek usnal.. nie wiem co sie dzieje, czy to ta pogoda?:) przestal spac w dzien jak mial jakos ponad rok.. a od 3 dni codziennie zasypia kolo 2-3 ...
obiadu nie dokonczyl i poszedl spac:)

Pchła podziwiam,bo ja to chciałam wiedzieć od razu jak się dowiedziałam o ciąży,i chyba nie wytrzymałabym do porodu:-)
Dotkass ktoś Ci już kiedyś napisał że jesteś makaroniarą, a ja się pod tym podpisuję obiema rękami:-)

A tak w ogóle to ostatnio o niczym innym nie piszecie tylko o jedzeniu,a ja tylko muszę wycierać klawiaturę.U mnie dzisiaj naleśniki,jakoś mnie tak wzięło:-)ale chodzą za mną gołąbki już dawno,dawno,tyle że strasznie nie chce mi się ich robić.

dotkass ja to nie moge z ciebie ze smiechu:D
wszystko z makaronem:D
hehehehe
:-D:-D:-D a z zasypianiem, też tak miałam z Ami że nie wiele ponad rok miała, jak w ciągu dnia nie spała, ale czasem pada ze zmęczenia, albo gdy coś ją bierze to pierwszy objaw u nie, zasypia w dzień i dłuuugo śpi, więc obserwuj Go...ja też jakaś senna się zrobiłam 36.gif

ja dzis wlasnie na sniadanie zrobilam nalesniki z nutella
mialam tez ochote straszna na jakies slodkie sniadanie

dotkass no on kasze.. kurde boje sie zeby przeziebiony nie byl.. 27 ma ten zabieg
ale powinno przejsc do tego czasu zreszta w szpitalu go zbadaja napewno i zadecyduja wrazie czego czy robic czy nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry