• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobrze ze ja przy obiadku / bo inaczej zoladek mialabym przyklejony do kregoslupa :-p bo o takich pysznosciach piszecie!!!
a ja szarlote bede dzis piec :-) moj synek gosci jutro dwoch kolegow z przdszkola, beda chlopcy mieli na podwieczorek :-)

Dotkas, musimy sie kiedys na jakis makaron wspolny umowic :-D

moje dziecko nie chce sie ruszac :-(:-(:-(

Notka, chętnie :-) jak coś zapraszam do siebie, albo jak do Mamy przyjadę nawiedzę Ciebie...chyba, że do jakiejś knajpki się wybierzemy, ale nie wiem czy fortuny nie stracę jak się rzucę na jedzenie :-D...a co do ruchów, może śpi teraz, taka pogoda senna :sorry2:

pozeram wlasnie Snickersa :-) ale polozyc sie nie poloze, bo nie mam jak, chyba ze na biurku :rofl2:
dzieki kochana, ale to dziecko jest takie niesmiale..... ze 3 razy takie mocniejsze kopniecia mialam a tak to takie smyranie, dzis nie smyral :-(

dobra zjadam batona i zobaczymy :tak:

Notka - hmm spróbuj właśnie ta jak pisała ladies a jak nie to usiądz na podłodze i jedną nogę zegnij pod brodę... chyba wiesz o co mi chodzi, ja jak z Mają układam puzzle często tak siedzę, wtedy dostaję kopniaki bo sciskam malucha

reklama
Dziewczyny:)))

Kurcze znowu mam nadrabiania i nadrabiania-macie taka produkcje, ze szok:)

Od 2-3 dni nareszcie czuje regularne ruchy...juz zawsze wieczorem, a teraz doszlo w ciagu dnia:) Naczekalam sie, ale nareszcie mam swoja nagrode:)))
Postaram sie utrzymac do konca ciazy niespodzianke czy to chlopczyk czy dziewczynka-mam nadzieje, ze damy rade powstrzymywac lekarzy:) Powiem wam, ze sa zdziwieni, bo ponoc wszyscy chca wiedziec?

Dziekuje wszystkim za trzymane dzisiaj kciuki, bardzo pomogly.

Zabieram sie za nadrabianie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry