Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobra idę coś zjeść, bo klawiaturę śliną zachlapię...ale dzięki za pomysł, jutro może zrobię mielone z ziemniaczkami i marchewką z groszkiemA za mną chodzi marchewka z groszkiemdziwne, bo ja nigdy tego nie lubiłam
![]()

dobra idę coś zjeść, bo klawiaturę śliną zachlapię...ale dzięki za pomysł, jutro może zrobię mielone z ziemniaczkami i marchewką z groszkiem![]()
tylko, że jeszcze mizeria. Muszę mieć na obiad dwie surówki 
a co do dzieci hmm moja też siedzi w domu i wiem, że jak poswięcam jej 100% uwagi i ma zajęcie to jest cudowna ale jak sama siedzę przy kompie albo jej się nudzi to rozrabia ile wlezie!
powiem ci, że ja uwielbiam makaron mogłabym codziennie na obiad jeść w różnych wersjach niestety mój t jest ziemniaczany, zresztą córcia też 
ja też...hehehe...i też myślałam o mizerii oczywiście na słodkoJutro mam identyczny obiadtylko, że jeszcze mizeria. Muszę mieć na obiad dwie surówki
Smacznego !!!!