• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków!!!
A mnie boli dzisiaj lewa noga a najbardziej tak jakby ..pośladek :baffled: Normalnie aż ciężko mi się chodzi a muszę trochę posprzątać bo syf jest...
Bishopka MARCHEWKA Z GROSZKIEM!! Przez Ciebie muszę to zjeść MNIAM :-D
Dotkas Ja miałam jeszcze nie dawno taki stary komputer co by dyskietki weszły ale już pojechał sobie na wysypisko :-p A teraz to ja nawet z płyt nie korzystam tylko pen-drive
klaudia U mnie też się ciuchy walają i później muszę przebierać to wszystko a jest cały stos :-p
Notka Mój maluszek też taki "nieśmiały" za dnia ale jak wczoraj mi zasadził 4 mocne kopniaki wieczorem to aż w szoku byłam:szok:

Oj a Wy tylko o jedzeniu a u mnie weny na jedzenie brak. Bardziej nie chce mi się gotować.
Ja już po USG ( w odpowiednim wątku zaraz zamieszczę) no i P. był ze mną jak się szefowa jego dowiedziała, że to dziś to sama go wypchnęła z pracy.

Kruczka gratulacje :-)
Dziewczyny ja się witam i życzę miłego weekendu.
Robię dżem dyniowo-jabłkowy, ogarniam chałupę bo teście jadą. Jeszcze meble w salonie czekają na złożenie a Małemu dziś w dzień znowu nie chciało się spać. Ledwo wszystko ogarniam, ale musiałam do Was zarzeć :-)

Ja dzisiaj odpoczywam popoludniu byłam na małych zakupach i w sklepie zrobilo mi sie słabo...zapłaciłam za zakupy i duszkiem wypilam sok..ale do smiechu mi nie było bo dawno takie cos mi sie nie stało....a co gorsze byłam z mała wiec musiałam sie trzymac..poszłysmy na ławke posiedziec kolo sklepu i dopiero ruszyłysmy w droge powrotna do domku...

pozdrawiam i zycze udanego weekednu..

Paulina i super, że byliście razem :-)

Kruczka, wyczekany siusiak...hurrra

aisak, dobrze, że nic poważnego się nie stało :no:

miłego weekendu...

mi się udało całą sypialnię zrobić już na tip-top, tak więc jeden pokój z generalnych porządków mam już z głowy, ale brzuch mi stwardiał i plecy bolą strasznie, więc zaraz mykam się położyć :tak: dobrej nocki

reklama
Jejuuu ale Wy macie produkcję...;-) ja zalatany dzień więc padam teraz na cyce..przekopałam się przez te Wasze wypociny i się pogubiłam...nie moge się wyluzowac po tych wieściach z USG że czekamy na dziewuszkę:-D...ja się cieszę bardzo, ale M jakiś taki niezbyt uchchany:zawstydzona/y:...trochę to smutne więc i mi humor trochę padł:zawstydzona/y:...lece spać...kolorowych mamuśki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry