Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Królewna Hormony mnie tez okruszki wkurzają![]()

heh 

więc chodze do niego prywatnie. Co mnie jednak wkurza, to robi spęd pacjentek prywatnych na jedną godzinę przed tymi z NFZ i robi się straszny korek.Notka ja niestety odkurzam co najmniej dwa razy dziennie i codziennie myję podłogi,ze względu na mojego małego tajfunka,który każdy okruszek musi spróbować:-)I na moje dwa kocury,które jak się piorą to zostawiają kudły,które mała natychmiast wkłada do dzioba.Ja w ogóle bardzo lubię porządek,a już w łazience to musowo musi być czysto bo inaczej się nie wysikam:-).
Ja USG mam w pakiecie LUX MED,ale idę na genetyczne dodatkowo,i zapłacę150zł.
haha smoczkiem w samochodzie tez sie z nim dzieliła teraz mamy psa, i kilka dni temu dostał taką kostke o zapachu wanilii do gryzienia i pogryzł troche i mu Majka ukradła i ona zaczeła ją gryźćhaha smoczkiem w samochodzie tez sie z nim dzieliła
dopóki nie zaczął w bagażniku jeździć
![]()