• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ladies super, że tak wszystko dobrze wyszło. Synek fantastyczny no i trzymam kciuki, żeby wszystko dalej szło tak pomyślnie.
madan co do bólu brzucha i twardnienia to ja też to przerabiałam, łącznie z dzisiejszą wizytą na izbie przyjęć (napisałam w wątku wizytowym). Pamiętaj, że jak to będzie się powtarzało i trwało długo to możesz się zgłosić na izbę przyjęć a tam Cię muszą przyjąć. Mi dziś lekarz powiedział, że w tym okresie ciąży to się może zdażać, bo macica się powiększa, dodatkowo zmieniła się praca jelit i to wspólnie razem może powodować takie twardnienie brzucha.

Mnie też czeka samotny weekend, mąż musi jechać do domu w sprawach rodzinnych, a ja się muszę uczyć to siedzę sama.

Od 16 tygodnia czuje ruchy swojej dzidzi (Sandry) :) , a od wczoraj wieczorem jak nie kopała to się przestraszyłam, że coś jest nie tak, ale przyjaciółka mnie uspokaja, mówi, że pewnie śpi, ale ja i tak czułam obawę do czasu jak się zaczęła wiercić :)
Na szczęście jest wszystko dobrze :)

ladies jeszcze raz potwierdzam, że masz super, dzielnego synka:tak:

no u mnie pralka naprawiona, nawet wiele nie zapłaciliśmy... cały dzień mnie katar męczy i w końcu się wqrzyłam i poprosiłam w aptece o krople i dostałam takie specjalnie dla kobiet w ciąży:-) nawet nie wiedziałam, że są takie

Miomaoo nie martw się teraz mogą nawet pojawić się dni kiedy nie będziesz czuła. Sama martwiłam się tak nie dawno o to samo:) regularne ruchy powinno czuc się 25 tyg chociaż wiem że niektóre czują już codziennie :)

Oliwka super że skończyło się. tylko na naprawie a nie na kupnie nowej :)

reklama
Miomaoo, ankzoc ma rację...ja czuję ruchy codziennie, ba nawet Mała ma stałe pory, ale teraz to nie ma co się martwić...no i to moje drugie dziecko, więc siłą rzeczy zaczęłam czuć szybciej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry