• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maja dziś u dziadków na noc zostaje, mogliśmy spokojnie zrobić zakupy... myślałam że może spędzimy miło wieczór sami a tu doopa bo moj m ma taki nastrój że bez kija nie podchodz! Może ma któraś ochotę na babski wieczór hihih

reklama
Oliwka teraz już nie ma wymówek trza prać :-D czy mogłabyś napisać nazwę tych kropli, też coś mnie "gile" męczą;-) Zdróweczka!!!

Ankzoc ja też myślałam że dzisiaj będzie ciężko z moim m ale jakoś obeszło się bez ekscesów :-D
zapraszam na Dolny Śląsk :-D

Maja dziś u dziadków na noc zostaje, mogliśmy spokojnie zrobić zakupy... myślałam że może spędzimy miło wieczór sami a tu doopa bo moj m ma taki nastrój że bez kija nie podchodz! Może ma któraś ochotę na babski wieczór hihih
ja, ja, ja mam ochotę...tylko dlaczego Ty tak daleko mieszkasz??? :dry:;-)

Szkoda że nie można sie teleportować hahah pamiętam jak za dzieciaka często bawiliśmy się w teleportacje... a nie zgadniecie skąd dokąd haha po przykrywach metalowych kanałów hihih

Idę poszukać hihi jakiejś studzienki :)
Lubicie oglądać Zaklinacz dusz? Na fox life leci juz 4 sezon.. uwielbiam ten serial... zresztą lubię horrory.. tylko później się nakrecam :p

reklama
To spotkajmy się gdzieś w połowie drogi :-) idę szukać studzienki w którą się zmieszczę hahaha:-D:-D

Ja nie lubię horrorów, tzn od kiedy obejrzałam Hostel i Wzgórza mają oczy nie ma szans, miałam koszmary!!!

Jak musiałam leżeć na początku machnęłam w 4 dni 20 godzin serialu "Gra o tron",akcja rozgrywa się w średniowieczu, ale ciekawy!!! a oglądam na zalukaj.pl:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry