• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pchełka eeee dobry biznes, sama bym się taką szeleszczącą zabaweczką pobawiła :-D

miomaoo
Ty też lubisz horrory tak jak ankzoc?????:szok::szok::szok: ja te dwa filmy właśnie oglądałam w UK ogólnie tam też przeżyłam horror swojego życia :baffled: może dlatego nie lubię, ale te dwa to takie właśnie realistyczne, wolę takie bajkowe, w które nie uwierzę...

Wiecie co ja ostatnio zwątpiłam czy chcę żeby mąż był przy porodzie:baffled:. Po tym jak powiedział, że "to zależy po której stronie parawanu będzie":confused: zdałam sobie sprawę, że on to chyba do końca nie wie jak poród wygląda i że tam żadnego parawanu nie ma:-D:-D:-D
Wybrnęłam z tego tak, że powiedziałam, że pochodzimy na szkołę rodzenia i potem podejmie decyzję;-)

paulinka- właśnie przeczytałam o twojej wizycie na IP, mi też brzuch bardzo twardnieje, wczoraj dokuczał mi tak bardzo, że podwoiłam dawkę luteiny i magnezu, na razie znaczącej poprawy nie widzę, na szczęście poza dużym dyskomfortem nic mnie nie boli w trakcie twardnienia, i zastanawia mnie to, że w takiej sytuacji zalecają odpoczynek, a co zrobić jeżeli brzuszek twardnieje w nocy, kiedy jesteśmy w bezruchu?

Pscółka moj przez 9 mcy nie był pewien czy chce być w końcu jak przyszedł ten dzień to pojechał.. fakt parawanu nie ma ale facet stoi na wysokości ramienia kobiety i nic nie widzi także... możesz tak powiedzieć mężowi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry