• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja jeszcze dzieci nie mam i porodu nie przechodziłam, ale wiem, że mój K chce być razem ze mną i chce przeciąć pępowinę. Mówi, że w tak wyjątkowym dniu nie zamierza mnie zostawić i nie zamierza w ogóle opuścić tego dnia :) Bardzo się cieszę i się już nie mogę doczekać porodu :) ;P

Ha!!! DZIEWCZYNY to tak jak u nas bylo moj M mowil ze ok bedzie przy porodzie..ale na pępowine nie spojrzy:-Dnie miał wyboru jak juz trzeba bylo ciąć to my wszystkie(czyt same baby ,dwie lekarki i polozne) krzyczymy ojciec przecinaj:szok::-Di nie mial wyboru-blady byl jak sciana:tak::-)ale dał rade;) przy drugim tez za duzo do gadania nie ma:)jeden mial to i drugi musi miec hehehee

Może w tych emocjach nie zwrócę uwagi na tą krew :P Ale obawiam się, że mój D nie da rady...
Choć nie wiem czy będę chciała, żeby był. I tak sama muszę urodzić, cóż to za sprawiedliwość... :P

ja tez sie boje krwi itd ale na porodówce sa takie emocje ze nawet nie myslisz o takich rzeczach twoj M napewno tez:) bedzie w takim transie ze zobaczysz...za 4 miesiace:-DOOOOO matko to juz za 4 miesiace:szok:

reklama
No dokładnie 4 miesiące, japierdziu!!! ale to leci:szok::szok::szok:

Właśnie wkręciłam się w licytacje na allegro, od kiedy wiem że Borysek mieszka ze mną hhehe :-) oj muszę pilnować żeby nie przegapić, ale jestem z Wami...Andrzejkowo oczywiście:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry