• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oby do lutego ale zobaczycie jak to zleci zaraz Świeta,Nowy ROK, srodek ,koniec marca i kwietniówki zaczna sie rozpakowowywac(oczywiscie w terminie:)

Czekam do 8 grudnia na USG 3d ciekawe jak Marcelek wyglada:)( albo Marcelina:-D

Idę laseczki spac bo padnieta jestem,a jutro od rana czeka mnie zabawa z młodym:) Życze wam spokojnej nocki:***

Ostatnia edycja:
Ja to się doczekać nie mogę porodu, ale za razem się boję go. A jeżeli chodzi o krew pod czas porodu to jest i to prawdopodobnie bardzo dużo. Nie chce nikogo straszyć, ale to jest chyba normalka.

czesc dziewuszki :-)
co do porodu to tak jak poprzedniczki, niby jest krew, ale w takim "stresie" nie patrzy sie na nia tylko na dzieciatko, nie pamieta sie tych "zlych" chwil tylko te dobre :-)
miska sie pytalam wlasnie co on widzial, mowi ze krwi wogole nie widzial, tylko mala i pepowine :-D a przy przecinaniu skojarzylo mu sie z przecinaniem grubego kabla :-D hehehe :-)
nie taki diabel straszny (...) :-D

Czesc dziewczyny. pisze znow z kom i mam WAZNE PYTANIE - BOLE BRZUCHA A -LUTEINA DUHASTON NO-SPA - po pierwsze w czym "podtrzymywacze ciazy" pomagaja na bole brzucha i skurcze na tym etapie??? I ile razy na dobe -jak czesto tym z was ktore boli brzuch lekarze zalecili brac no-spe jak boli???
Ja dodatkowo biore asmag forte 3x2 tab.
Wczoraj wieczorem nagle zlapal mnie duzy bardzo bol brzucha ktory mnie przerazil bo jak czytalam to tak ygladaja te niebezpieczne skurcze. wzielam no spe padlam plackiem i nie wstalam do dzis poza siku i przeszlo choc od rana troszke pobolewa-kluje i gdniecie to tu to tam. tez wzielam nospe i powinno sie uspokoic. Wczoraj sie przerazilam bo ten bol to taki jakiego w tamtej ciazy nie miewalam. u gin w czw. bylo ok, kazala odpoczywac ale nie zapisala zadnej luteiny czy cos. (do 16tyg bralam duphaston na wszelki wypadek bo wczesniej poronilam). M ma wlasnie egzamin i jestem sama ale jak wroci po poludnu zastanawiam sie czy nie przejechac sie do szpitala.zeby sie wypowiedzieli co robic ? boje sie..

przepraszam ze tylko o sobie-nadrobie potem na spokojnie bo od wczoraj leze plackiem i sie denerwuje.. :(

Ostatnia edycja:
Witam :) kurcze jUz od 6 mam problem:( budze sie cały czas, R śpi po nocce i co tu robić:/ na BB tez chyba śpią Kobitki jeszcze;-) co do porodu to zabardzo sie nie wypowiem, bo to nasze pierwsze dzidzi , ale jestem przygotowana na wszystko;/ powiem wam ze nie wiem jaki to jest ból, słyszałam ze okrutnyyyy... ale chyba nie bede chciała znieczulenia bo sie boje:no: ale zobaczymy co wyjdzie w praniu..

Ella kurcze nie wiem jak to jest z tymi tabletkami ale jak sie tak dzieje z brzuchem to powinnas jechać do szpitala!
Mam nadzieje ze twój M szybko wróci do domu i cię zawiezie. A może ktoś inny mógłby cię zawieźć?!

ja na bole brzucha biore nospe, lekarz powiedziala ze moge brac 3 x dziennie, co do innych lekow to sie nie wypowiem bo nie wiem.... a skurcze/klucia/uciski sa normalne, dziecko sie powieksza, rozciaga to i macica sie musi troche rozciagnac....
iza876, co do bolu porodowego to czasem jest mocno przereklamowany :-) serio, nie chce cie uspokajac, ale to jest taki bol jak przy okresie, oczywiscie jest duzo mocniejszy, ale do zniesienia :-) jezeli byl by taki okrutny jak pisza to nikt by sie nie zdecydowal na 2,3, kolejne dziecko ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry