Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziś od rana boli mnie...no włąśnie- cholera wie co?!-Pęcherz??
- Ból przy kaszlu taki jakiś uciskowo gniotący całkiem na dole na środku pod brzuchem
Dzwoniłam do gina, kazała brać urosept. Ja sobie jeszcze uromaxin (żurawina) włączyłam i piję na potęgę.. Kurna siuśki wyglądają całkiem normalnie..że też mój diagnosta bladym świtem na delegacje pojechał
W każdym razie leżę sobie i szlak mnie trafia bo juz nie wiem co mnie boli i co jest z tego niebezpieczne i może zaszkodzić maleńkej... Oczywiście gin kazała przyjechać po recepte w przyszłym tyg na wizytę od razu (zaje- będę podróżowac taxi przez cały krk bo M w pracy a ja prawka nie mam a ruszać się nie mogę)
Normalnie dziewczyny przepraszam, że marudzę ale taka wkurzona dziś jestem na te przeciwności ciążowe wszystkie które mnie pspotykają że nie wiem

Bo przy siusianiu nic mnie nie boli tylko sam ten "pęcherz" czy coś???

! :-) co za świat ;-) szczegóły na odpowiednim wątku podam.
sama w to nie wierzę, bo przecież sama do końca nie jestem przekonana do tego co powiedział gin w 15 tyg, ale jak coś się zmieni to Maja będzie miała dla bobaska 

Lekarz spojrzy na wyniki po południu i mam dzwonić co i jak. Masakra
Dam znać później co mi lekarz powiedział
Zrobiłam awanture to jeszcze mi się oberwało ale teraz mogą mnie cmoknąć. Muszę tylko zmienić swojego lekarza bo zdałam sobie sprawę, że mój to tylko łasy jest na kasę a mnie ma w dupie głęboko...