• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aisak, moja córa też chce wszystko co widzi w reklamie telewizyjnej i też wszystko powyżej 100 zł, cóż...właśnie dlatego kupujemy prezenty tylko dzieciom, a rodzicom drobiazgi :tak:

aisak, ankzoc, co Wy z tym słabnięciem macie??? matko, macie zakaz wychodzenia samej z domu!!! :no:

Ella, współczuję strasznie, a jesteś pewna, że to pęcherz??? Ty nie miałaś CC??? bo mnie przy mocniejszym kichnięciu blizna pobolewa :sorry2: Święta też kocham, mimo, że już teraz w niewielkim gronie spędzane to i tak mają swój klimat...ciepło, ten przytulny blask stłumionego światła :-)

Oliwka, barszczyk z krokietem...mmm...udało Ci się- ślinię się :-D

aaaa, a w jakim szpitalu leżałaś??? chodzisz prywatnie do gina? jak coś to polecam dr. Dziąg (niesamowity gin) pracował na Madalińskiego w szpitalu, kiedyś w Enel Medzie, teraz nie wiem gdzie, ale mogę się dowiedzieć o namiary na niego, moja przyjaciółka chodziła do niego na USG

reklama
no ja sama przed chwila pochlonelam sledzie:) ale sushi ....hmmm:-(
aaa19no niestety w szpitalach tak jest . Tylko sie uczekasz i nadenerwujesz:wściekła/y: a no kobitki slabnace, dotkass ma racje, lepiej same z domu nie wychodzcie (wiem ze to nie latwe) ale musicie uwazac na siebie i wasze malenstwa!:tak:

Ostatnia edycja:
aaa19 współczuje pobytu w szpitalu..... Ehhh ta służba zdrowia, szkoda nerwów na pisanie.
Najważniejsze że wszystko jest ok!!

Ella1 ja nie mam teraz w ciązy problemów z pęcherzem (i niech tak zostanie!!!!) ale jakies 2 lata temu miałam masakryczne przejścia i u mnie były to typowe objawy- ból i pieczenie przy sikaniu, ciągłe uczucie pełnego pęcherza i sikanie kropelkami.... Może tak jak Dorotka mówi, blizna po cc boli.

Kobitki powiem wam ze ja zawsze biegalam czesto do ubikacji na siku ale teraz to jest jakas masakra! co 10 min latam do wc trochu "pojdzie" izaraz to samo. Przed ciaza lekarz mowil ze wszystko ok .jak robilam badania to tez wporzadku,takze nie wiem:zawstydzona/y: sorki ze tak bezposrednio napisalam. aaa i zurawine tez pilam i jadlam ale poprawy nie widzialam:no:

hej dziewczynki rzadko z wami pisze ale czytam na bieżąco,:cool2: ja też miałam przygodę w sklepie zasłabłam ale na szczęście to było na dziale z butami i były tam krzesełka, bo inaczej to chyba bym na podłodze usiadła, i tak sobie myślę że może to przez tą anemie. a ja już zakomunikowałam w domu że na pasterkę się wybieram bo chodzę co roku i bardzo lobię ten klimat. no ale chyba jednak będę musiała to przemyśleć jeszcze:-(

Oliwka u mnie dziś barszczyk czerwony z uszkami:-D

co do problemów z pęcherzem to u mnie zero objawów tylko raz na jakiś czas miałam uczucie kłóciła przy siusianiu ale to sporadycznie a tak nic nie zapowiadało problemów, zero bólów nerek czy coś a przed ciążą też nie miałam problemów z nerkami i pęcherzem więc ni9e wiadomo skąd nagle takie coś ale jestem dobrej myśli i tego się trzymam.

A żurawina suszona jest dla mnie za słodka :sorry2:

Yoohoosek- ja też do tej pory miałam spokój i całe życie 1x miałam zapalenie pęcherza, ale to naście lat temu i pamiętam tylko wielki ból przy sikaniu- teraz nie boli ani nie piecze przy tylko takie gniecenie po..

Dorotka,
Nie, nie nie to nie blizna po cc mnie boli tylko cos innego. Nie wiem czy to pęcherz, ale jakoś tak nie na macice mi to tym razem nie wygląda. Boli- gniecie i taki ucisk zaraz pod brzuchem na środku centralnie. I w sumie ciągle mam wrażenie że chce mi się siku, a jak idę to nie dużo z siebie wyciskam:zawstydzona/y:

aaaa19-współczuję przejśc w szpitalu.

aaa19, jestem zadziwona :szok: to moj ulubiony szpital, nawet jak jestem w okolicy (a dzis bylam bo bilety do Guliwera odbieralam) to mi sie cieplo na serduchu robi
a kto Cie prowadzi ze masz takie fatalne doswiadczenia??

ankzoc, heh, wszedzie kasa :-( no ale musisz to echo zrobic, koniecznie!

reklama
oj dziewczyny uważajcie na siebie

jak dzisiaj wyjechałam samochodem było ładnie, jak wracałam lod na drogach, 20 na godz nie więcej, masakra.M mnie też wkurza , chłopcy też, zaraz zeschizuję. A dzieciom lepiej nie pokazywać bajek w tV bo same reklamy i tylko a to chcę a tamto, głowa pęka, id ę nadrabiać inne wątki
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry