reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aaaa19 - dobrze, że maja padła więc mam chwile dla siebie... ale chyba zajmę się nowym laptopem, muszę zainstalować programy i pozgrywać z tamtego... no ale to na spokojnie

yoohoosek super... życzę miłego weekendu, ja to od dziś przestaję chyba cokolwiek planować bo później i tak nic z tego nie wychodzi :dry:

Notka -dziękuję, przyda się bo ja kocha zimę... zresztą Maja też...

mamakruszynki -ooo matko kochana... dobrze, że tylko tak to się skończyło... zdrówka życzę

Shy - ja go wybrałam własnie ze względu na zapach ale jak się okazało dużo dziewczyn go stosowało i chwaliło :-)

krolewnazmarcepana - a ja np nie wyobrażam sobie smarować siebie oliwką, mai też nigdy nie smarowałam nie nawidzę jak skóra mi się tak klei, ale polecam ten dax perfect mama jest nie drogi i na prawdę super

Pianka - ja też lubię jeżdzić do gdańska jednak jazda w korkach mnie przeraża... tracenie czasu! Czekam aż oddadzą u na most most przez wisłę wtedy będzie dużo bliżej i szybciej. Mieli w grudniu ale coś im nie poszlo :dry:

reklama
Cześć kochane,

no próbowałam nadrobić, ale nie dam rady, przepraszam...dziś w domu z Ami, bo R do późna w pracy...wczorajszy dzień cudo...ja Amelcię musiałam budzić, ale mało się ze śmiechu nie posikałam jak nagle weszłam i mówię, "Amelcia, wstawaj, chyba Mikołaj był, bo jakieś prezenty stoją koło łóżka"...hehehehe...nigdy tak szybko mi dziecko nie wstało, oczy nie otwarte, zaspana, ale do prezentów się zabrała, no bomba...później cały dzień w przedszkolu...rewelacja, myślałam, że gorzej zniosę taką ilość dzieci, a okazuje się, że czułam się z nimi suuuuper...tak więc wczorajszy dzień zaliczam do mega udanych (oprócz tego, że na wieczór miałam tak twardy brzuch, że aż bolał)...a dodatkowo od Mikołaja i mi się prezent trafił i to super, od R dostałam patelnię z przykrywką na indukcję Tupperwaree'a (ceny nie będę wspominać) :sorry2:...tak czy inaczej, aż chce mi się coś dziś usmażyć :-)

miłego dnia

a ja właśnie miałam zasiąść z Mają do pisania listu i dziecko mi padło... haha a jutro od 11 jest spotkanie dla przedszkolaków z całego miasta na hali sportowej z mikołajem pt "wszystko umie" dzieci będą mogły dać swoje listy mikołajowi oprócz tego będą jakieś sportowe zabawy i dzieci mają za to dostawać upominki.. także mam nadzieję, że dam radę ;-)

Dotkass - super, że spędziłyście cudowny dzień... co do firmy Tupperwaree'a to znam i ceny powalają też mam kilka rzeczy.. Fotki porobiłaś??

akzoc ja właśnie nienawidzę oliwek, wszystko się lepi, wszystko wyślizguje i brudzi ubrania, ale ten olejek jest naprawdę rewelacyjny!! Jest w sprayu więc nie ma problemu z aplikacją i zapaćkanym opakowaniem, ślicznie pachnie i rewelacyjnie się wchłania (używam go codziennie i nie ma śladu na ubraniach).

ankzoc, ja mam wszystkie noże Tupperwaree'a, sitko i kilka innych gadżetów powiem Ci, że cena patelni to siedmiokrotność małego nożyka z tej firmy :dry:, fakt, że R mając dostęp do AGD aż tyle nie zapłacił...fakt, że cena warta firmy :tak:...a zdjęcia porobiłam, ale wrzucę na zw, bo nie chciałabym na forum wrzucać zdjęć innych dzieci :tak:...a co do jutrzejszego dnia, szykuje się Wam fajny czas, aż zazdroszczę :-)

nie za bardzo wiem o co wam chodzi z tym brudzeniem ubrań od oliwki ;O
Maje smarowałam pierwsze 2 tygodnie po urodzeniu, oliwke smaruje sie na mokre ciało, potem mała była opatulona ręcznikiem prze jakiś czas jak czyściłam jej buźke czy czesałam a potem dodatkowo dotykałam jescze ją przez ręcznik i nigdy nie miałam tłutych ani brudnych ubrań :szok:
proste ze nie ubrałabym nic na dopiero co posmarowane ciało ale to mija sie z celem :P bo czy krem czy oliwka musi troche powsiąkac w skóre

a tupperware ma rzeczywiście fajne rzeczy, ale jakoś szkoda mi kaski :P no chyba ze miałabym dostac na prezent to chętnie :D

krolewna, zgadzam się z Tobą a pro po oliwki, też robiłam jak Ty, a co do Tupperweree'a ja sama sobie nie kupuję, wszystko co mam podostawałam, większość od mojej Mamy...no i teraz patelnię od męża, a tak narzekałam, że nasza stara już do wymiany...jednak mnie słucha :-D

reklama
Dotkass - to będzie już 3 spotkanie z mikołajem a 16 mamy też mikołajki z pracy organizowane w kulkolandi, będzie tam przystanek św mikołaja zabawa z elfami itd No widzisz... teraz już wiesz co trzeba zrobić, żeby M spełniał twoje zachcianki...

krolewnazmarcepana mnie właśnie w oliwce przeraża to że jest taka tłusta... a krem jednak szybciej się wchłaniają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry