Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się wqrwiłam!!!!!!!
Byłam w poniedziałek późnym wieczorem (ok.20) na zakupach w TESCO i kupiłam sobie ser błękitny lazur, żeby zrobić ze szpinakiem. Wyciągam go z lodówki, coś mi nie pasuję, patrzę na datę i się okazuje, że był ważny do NIEDZIELI
Zawsze sprawdzam daty, tym razem tego nie zrobiłam i jestem taka zła!!!! Jakbym miała rachunek to bym do nich pojechała i zrobiła awanturę!!!! Jak można takie rzeczy robić???!!!![]()

.... ja tez zwykle daty sprawdzam....ale wystrczy ze raz tego nie zrobie i trafie na jakas bombe
:-)
jej to trzeba konkretnie powiedzieć co się chce, R już często mówi, albo to albo wolę nic i szczerze ma rację, bo jak ona czasem coś kupi to mamy większy kłopot
...co do sera współczuję, też czasem się zastanawiam jak tak można, staram się sprawdzać zawsze daty, czasem nie pomyślę i kupię z krótkim terminem i po jakimś czasie wyjmuję z lodówki patrzę i ląduje w śmieciach, starsznie tego nie lubię

a z tym serem pleśniowym zgodze sie z Notka moze to i lepiej zawieraja bakterie Listerina(jakos tak)
trzeba bardzo uwazac Brie tez nie mozna jesc a ja uwielbiam....
) ale jak przeczytałam o tych Twoich naleśniczkach to aż mi ślinka pociekła.....
...ale sama wolę takie rzeczy wybierać, moja Mama zawsze pyta co chcemy dokładnie, a najchętniej daje nam pieniądze, no chyba, że kupuje mi właśnie coś do kuchni, ale Ona przecież wie co lubię :-)
pasteryzowane znaczy po obrobce termicznej
nie sadze by mial byc grozny, ale i tak nie zjem