aaa19 trzymam kciuki za wizytę i oby wszystko się ładnie goiło. I nawet nie pisz takich rzeczy, różne paskudztwa się człowiekowi mogą przyplątać i wiadomo, że nie z Twojej winy to się stało. Ja np nienawidzę jak mi wyskoczy opryszczka, bo mam wrażenie że to takie obrzydliwe i sprawiam wrażenie brudasa, a to tylko przecież przypadłość osłabionego organizmu..... (przepraszam, że tak napisałam, bo widziałam, że któraś z Was ma aktualnie ten problem- mi w ciązy wyskoczyła 2 razy i smarowałam tylko pastą do zębów, normalnie zawsze używałam Zovirax ale teraz się bałam)
Phelania współczuję snu, pewnie długo musiałaś dochodzić do siebie po czymś takim.
Ankzoc ale miałaś dzień, nie dziwię się, że wieczorem zrobiło Ci się słabo. Odpocznij dziś.
white super plany, jeśli czujesz się dobrze i lekarz nie widzi przeciwwskazań korzystaj z życia, zimy i ostatnich chwil 'wolności';-)
Shy jeśli chodzi o rozstępy, to ja nie mam i u mnie w rodzinie nie ma skłonności do ich powstawania, ale od właściwie samego początku smaruję się kremami i specjalnymi olejkami dla kobiet w ciąży. Jeśli coś się zrobiło i odczuwasz swędzenie to chyba najlepiej zastosować jakąś oliwkę (dla dzieci, ja używam Mamamil ok.35zł) bo czytałam, że one najlepiej pomagają na swędzenie i pieczenie.
Mi się zapowiada bardzo fajny weekend.
Dziś przyjeżdżają do mnie znajomi z pracy, na wielkie gotowanie a jutro wpadają nasi inni znajomi i zostają na noc

Muszę coś upiec i właśnie przeglądam przepisy i wpadłam na fajny (wg mnie) pomysł- w tym roku pod choinkę robimy prezenty tylko dla dzieciaczków i stwierdziłam, że upiekę ładne ciasteczka (całe mnóstwo jest na Moje wypieki:-)) i zrobię takie słodkie paczuszki dla każdego :-)