Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozumiem teraz ale nie martw sie bo nie bierzesz slubu bo -ciaza , wczesniej planowaliscie!nie stresuj sie wszystko bedzie dobrzeladies - nie chodzi mi o to, ze czuje jakis wstyd, ze zaszlam w ciąze przed slubem "bo seks to po slubie", ja tak nie mysle. To normalne, ze seks uprawia sie przed slubem. Chodzi mi o to, ze dla mnie ogolnie wstydem jest branie slubu "bo ciąża" i takiego myslenia chcialabym uniknąć. Chociaz wydaje mi sie, ze nikt nie bedzie tak myslal, bo wszyscy wiedzą, ze juz dawno zaczelismy organizacje slubu. Alkoholu tez mi nie jest zal, ze nie bede mogla pic, bo i tak nie lubie pic, ale nawet toastu za nasze zdrowie nie bede mogła wznieść, a co do wczesniejszych wypowiedzi, ze kieliszek szampana czy wina nie zaszkodzi, to niestety, albo i stety, ale alkoholu w ciazy nie tknę, nawet jednej kropelki.
Jak sama napisałaś nie rozumiesz mojego myślenia więc nie ma szans, żebyś zrozumiała i mnie. Twierdzisz, że miałabyć w dupie to co wszyscy inni myślą i tym się różnimy, bo ja zazwyczaj szanuję zdanie moich bliskich i rodziny, dlatego nie chcialabym zaczynać nowych znajomośći z rodziną mojego męża od olewania ich zdania i okazywania braku szacunku.
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, pewnie będzie dobrze, ale ja i tak po swojemu muszę się pomartwić na zapas![]()
rodzine trzeba szanowac poprostu powiedz prawde... ..nawet jak ktos cos bedzie mowil mruczyl pod nosem to poprostu nie brac sobie tego do siebie i sie starac nie przejmowac.. mowiac mam zdanie innych w nosie mam na mysli ze poprostu to jest moje zycie a ludzie niech gadaja zawsze cos beda gadac..ale ja tego nie slucham a jak cos uslysze to splywa to po mnie poniewaz i tak zrobie po swojemu
- walcz dzielnie i skoro masz tyle dobrej woli to na pewno sie uda- juz ja Cię przypilnuję
, jak ją znajdę

....piszzże!!!;-)
.